Vin på tilbud

Kan du godt lide et godt tilbud? Det kan vi hos VinCooperativet. Derfor har vi samlet et stort og velsmagende sortiment af vine på tilbud. Her finder du både rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, økologisk vin og meget mere, der alle byder på dejlige og elegante smagsoplevelser.

Find din favorit vin

Selvom vores vine er på tilbud, er det ikke noget der går ud over hverken kvaliteten eller smagen. Vi forkæler blot vores kunder med gode tilbud, så du kan få lidt flere flasker for pengene.

 

Rødvin på tilbud

Blandt vores vine på tilbud finder du både lette, kraftige og dem midt imellem. Du finder også rødvine der er tørre, midt i mellem og dem, der er helt til den søde side.

 

I vores sortiment finder du populære rødvine fra både Australien, Chile, USA, Sydafrika og mange andre steder. Du finder Rødvine fulde af smag på tilbud - bedre bliver det ikke.

 

Du kan læse mere om de forskellige vine på tilbud, hvis du klikker på dem. Her kan du læse mere om de enkelte vines smag, tørhed, samt hvad vi på VinCooperativet anbefaler at servere til rødvinen.

 

Hvidvin på tilbud

I vores sortiment af vin på tilbud finder du også et stort udvalg af hvidvin på tilbud. Udvalget byder på mange smags- og duftnuancer. Du finder både lette, kraftige og dem midt i mellem. Der er både de tørre, halvtørre og søde. Vi garanterer, at udvalget er stort og at du med sikkerhed finder en, du kan lide.

Nyd din hvidvin en lun sommeraften eller til en hyggelig middag i selskab med familien eller vennerne. Hvidvinen passer til mange anledninger.  

 

Vin skal drikkes i selskab med godt selskab og god mad. Gå på opdagelse i vores store udvalg af vine på tilbud. Du vil med sikkerhed finde en, der passer til din smag og særlige anledning. Når du har besluttet dig for, hvilken vin, du skal have, så gå gerne på opdagelse i Coop Mad, hvor du kan finde mange lækre varer til maden.

 

Fantastiske smagsnuancer på VinCooperativet

På VinCooperativet har vi en stor passion for vin. Vi tror på, at kvalitetsvin ikke nødvendigvis skal være dyrt for at være kvalitetsvin.

 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin, der byder på fantastiske smagsoplevelser og få vinen leveret direkte til døren.