Spiritus  

På VinCooperativet finder du spiritus til enhver anledning. Om du enten skal lave festlige drinks, nyde en kold snaps til frokosten eller en whiskey on the rocks med vennerne, så finder du den rette spiritus i vores sortiment. Vi har mange forskellige spiritusmærker og -varianter, og har altid en masse gode tilbud på spiritus.

 

Spiritus til enhver smag

Hos VinCooperativet går vi højt op i at tilbyde dig den bedste kvalitet og smag - hvilket også afspejles i vores sortiment. Derfor har vi samlet nogle af de bedste spiritusser i vores sortiment, så du ved, at du er garanteret kvalitet, når du handler hos os.

I vores sortiment finder du alt fra whiskey og snaps til gin og vodka. Vi har alt hvad hjertet begærer og mere til. Du finder mange gode og velsmagende spiritusser, der er på markedet lige nu. Derudover sørger vi hele tiden for at holde vores spiritussortiment opdateret med nye varianter, mærker og smage. Så mangler du spiritus til studenterfesten, julefrokosten, fødselsdagen eller bare en god stund med vennerne? Så gå på jagt i vores udvalg. Vi forhandler mærker såsom Hendricks, Dalwhinnie, Monkey, Hardys, Diplomático og mange flere.

Mangler du noget til at blande din spiritus op med, så finder du et stort udvalg af både tonic vand og sodavand.


Inspiration til gode drinks

Der findes et hav af forskellige drinks, som du kan servere til dine gæster. Der er de friske, sure, søde og bitre. Vi har samlet lidt inspiration til dig, så du selv kan blande smagfulde drinks til en lun sommeraften på terrassen, til velkomstdrink, til nytår eller til dessert efter en god middag.

 

Skal du holde fest, kan du vælge at lave en bowle med den populære Moscow Mule, som kan nydes hele året rundt. Du kan også vælge at gå med klassikeren Aperol Spritz, som også er en klassiker hele året rundt.

 

Skal drinken serveres som dessert, kan vi anbefale, at du enten går med en sød drink a la Strawberry Daiquiri eller en kaffedrink. Her kan vi anbefale at servere den varme Irish Coffee eller den kolde White Russian. Mulighederne og smagssammensætningerne er mange. Måske du har din helt egen personlige drink?

 

Få alle dine varer leveret til døren

Kun med få klik kan du bestille spiritus, vin og andre dagligvarer online. Du får dem leveret hurtigt og direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke.

Skal du lave drinks, så husk isterningerne, så dine drinks er lækre og kolde ved serveringen. På Coop.dk MAD finder du både isterninger og andre dagligvarer til festen.