Rødvin – Røde vine fra hele verden

Her på VinCooperativet finder du Danmarks største udvalg af populær rødvin. Vi har de mest populære og klassiske rødvine særligt udvalgt til dig. I vores vinafdeling finder du også flere rødvine fra ukendte egne. Vi har derfor rødvin fra mange forskellige vinområder i hele verden til faste lave priser. Lige fra Riapasso og Amarone til de mere og mere populære vine lavet på druen Zindandel.

Gå på opdagelse i vores store og varierede sortiment af rødvine her på VinCooperativet. Vi hjælper dig med at finde frem til netop den rødvin, der passer til din anledning, hvad enten det er til en festlig aften, til en kommende middag eller til en romantisk aften.

Du er desuden altid garanteret gode tilbud på rødvin her på VinCooperativet, hvor du tilmed slipper for slæbet, når du handler online.

En vin lavet på blå druer

Rødvin er en vin, som er er fremstillet af blå vindruer. I rødvinen gærer skallerne under processen, hvor de virksomme stoffer i vinen opstår. Den røde farve i rødvinen stammer derfor fra skallerne på vindruerne, da vinen netop fremstilles på de blå vindruer. Rødvinen adskiller sig derfor fra andre vintyper ved dens kraftige røde farve og virkning. Rødvinen kommer dog også i mange forskellige nuancer – lige fra lys rød, rødbrun, mørkerød, rødblå, rubinrød til næsten helt sort. Der er derfor mange muligheder for at vælge en rødvin, der passer til dine ønsker af både smag og farve.

På VinCooperativet har vi samlet et varieret sortiment med smagen af de røde druers saft. Vi har været hele verden rundt for at finde de mest populære rødvine af slagsen. Du kan derfor vælge en rødvin fra mange forskellige vinproducerende lande på VinCooperativet. Du finder blandt andet en kraftig italiensk Barolo, en forførende fransk Pinot Noir og en temperamentsfuld spansk Tempranillo. Du finder også andre populære vine, som Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese og mange flere.

Rødvin – En vin fuld af smag

Der findes mange forskellige druetyper, som avendes til at fremstille den populære rødvin. Rødvin produceres overalt i verden, hvor klimaet holder til det, men du finder dog de fleste populære rødvine fra Frankrig, Spanien, Portugal, Italien og andre lande i Europa, men også rødvin fra Australien, Chile, USA og Sydafrika er i rivende udvikling og holder høj kvalitet.
Er du til kølig vin, kan du sagtens servere en afkølet rødvin til forskellige typer af kød, når du serverer en helt særlig middag for dine gæster. Til en middag, hvor menuen består af rødt oksekød eller lyst kød såsom kalv og lam, bør du vælge den tørre vin, hvorimod vildt kød passer mere sammen med en blødere rødvin, der ikke er alt for kraftig. 

Prøv dig frem og find den rødvin, der passer til dig. Her i vores vinafdeling finder du masser af tilbud og vejledning, når du skal finde frem til den vin, der passer til netop din anledning. Vi giver dig gerne en hånd med i udvælgelsen og leverer rødvinen direkte til din dør. Klik ind på de enkelte flasker og læs mere om smag, tørhed og serveringsforslag.

Du finder mange andre forskellige vine på VinCooperativet. Hvad enten du mangler dessertvinen, champagnen, hvidvinen eller en helt anden vin. Gå på jagt i vores store udvalg af vin.