Økologisk vin fra VinCooperativet

På VinCooperativet finder du et bredt udvalg af økologisk vin. Du finder både økologisk rødvin, hvidvin og mange andre slags økologiske vine – alle til faste lave priser.

 

Hvad er økologisk vin?

Økologisk vin er fremstillet af økologisk dyrkede druer. Det vil sige, at der i økologisk vin ikke er blevet sprøjtet med pesticider og kunstgødning. Økologisk vin fremstilles derfor anderledes sammenlignet med konventionelle vine, der har andre behandlingsmetoder end økologisk dyrkede druer.

 

Økologisk vin til maden

Ofte er et glas vin prikken over i’et til maden. Vin er god som aperitif og passer ofte rigtig godt til et lækkert ostebord, til desserten og til maden. Vin hører hjemme til mange forskellige anledninger. På VinCooperativet gives der flere gode bud på, hvilken økologisk vin, der passer til hvilken slags mad.

 

Find serveringsforslag til din vin ved at klikke dig ind på den enkelte vin. Her anbefaler vi hvilken slags kød eller frisk, der går godt til vinen.

 

Økologisk vin er til fiskeretter og andre lette retter

Er der fisk på menuen i dag, anbefaler vi på VinCooperativet en let og frisk vin. Især hvidvin passer godt til fisk og alt andet godt fra havet, da smagen af fisken forstærkes.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækker og smagfuld økologisk hvidvin. Du finder både de milde, friske og dem til den tørre side. Du kan med sikkerhed finde en vin der passer til dig og dine behov.  

 

Økologisk vin er til krydrede og kraftige retter

Består menuen af de kraftige og krydrede kødretter, anbefaler vi på VinCooperativet en god krydret rødvin. Økologisk rødvin er et rigtig godt bud til de lidt tungere og krydrede retter. Rødvinen er nemlig god til at sætte prikken over i’et med en lækker rund smag.

 

Til en mere festlig anledning finder du velsmagende økologiske mousserende vine og økologiske dessertvine til faste lave priser hos VinCooperativet.

 

Stort udvalg af kvalitetsvin på VinCooperativet

På VinCooperativet går vi meget op i at tilbyde dig de bedste kvalitetsvine. Vores sortiment af økologisk vine er derfor udvalg med omhu, så du kan finde en vin der passer perfekt til dig og din smag.

 

Hos VinCooperativet behøver vin ikke at være dyrt for at være kvalitetsvin. I vores udvalg finder du derfor velsmagende vine i alle prisklasser. Men er du til de lidt finere og eksklusive vine, anbefales det, at du går på jagt i vores Fine wine sortiment.