Mousserende vin – En populær velkomstdrink

På VinCooperativet har vi samlet et stort udvalg af mousserende vine til en masse festlige anledninger. Hvad enten du søger en brusende vin, der kan drikkes på terrassen på en varm sommeraften, en forfriskende ledsager til en reception, eller en aperitif til middagen med dine kære, så finder du en mousserende vin hos os på VinCooperativet, som passer til netop din anledning.

Vores udvalg består af de mest populære mousserende vine, som du får til faste, lave priser hele året rundt. I vores sortiment finder du desuden et stort udvalg af blandt andet den mousserende rosévin og mousserende hvidvin, der byder på smagen af sødme, en let tørhed og bruserende bobler fra førende vinproducenter verden over.

Mousserende vin til en festlig anledning

Den mousserende vin er den populære betegnelse for en lang række perlende vine som Champagne, Lambrusco, Cava, Asti, Prosecco og Crémant. Den mousserende vin er fremstillet ved sekundær fermentering af hvidvin, hvilket danner kulsyre i vinen. Det er netop kulsyren, som giver den mousserende vin en helt særlig smag af sødme.

Den mousserende vin fås desuden både i søde, tørre, friske, frugtige og lette udgaver. Det giver dig et stort udvalg at vælge mellem, når menuen skal sammensættes til en aften med en festlig middag i fællesskab med dine kære. Den søde vin er særligt populær at servere som en velkomstdrink både før, efter og under en middag, og den bruges derfor ofte som et særligt indslag på en festlig aften, når noget skal fejres. Men vidste du, at den mousserende vin også kan bruges som supplement til mad?

En brusende vin til både hovedret og dessert

Når du skal vælge en mousserende vin til din middag, afhænger dit valg af tørhedsgraden og dine ønsker til smag. De klassiske retter, der kan serveres sammen med en tør, mousserende vin, er østers og kaviar, men vinen passer også med andre skaldyr og fisk samt forskellige risretter.

De brusende bobler passer desuden til krydret, asiatisk mad eller som dessertvin, der kan serveres sammen med søde sager, såsom smagfulde kager og tærter, der tilfredsstiller den søde tand. Der er derfor mange muligheder for at sammensætte en menu, hvor den mousserende vin indgår på listen.

Her på VinCooperativet får du ved klik på de enkelte flasker blandt andet gode råd, når du skal finde vinen til dine fiskeretter. Du kan se både smag, tørhed og serveringsforslag.

Du finder et bredt udvalg af mousserende vin online til faste, lave priser på VinCooperativet. Vælg mellem de populære bobler her. Du finder også et stort udvalg af champagne, dessertvin og økologisk vin. Når du bestiller hos os, leverer vi direkte til din hoveddør.