Hvidvin – Den populære vin til en festlig aften

Hvidvin er en populær type vin, som findes i mange varianter og fra alle verdens lande. På Coop.dk MAD kan du derfor finde mange populære hvidvine til faste lave priser hele året rundt. Her finder du også de mest klassiske hvidvine, og du sparer samtidig en masse penge, når du handler din hvidvin på VinCooperativet. Vi har mange forskellige hvidvine at vælge imellem, så du altid har et bredt udvalg af vælge imellem af producenter fra hele verden. Hvad enten du er til en sød eller tør hvidvin eller noget derimellem, har vi med sikkerhed noget, der falder i din smag.

Hvis du står og mangler hjælp til at finde en hvidvin, er vi altid klar til at hjælpe dig. Med hjælp fra vores kompetente vejledning i vores vinafdeling og vinfakta på de enkelte flasker, kan du nemt og hurtigt finde frem til netop den hvidvin, der passer til dig, dine ønsker og ikke mindst din festlige anledning. Uanset om det er til en stille aften på en hverdag eller en festlig lejlighed.

Derudover får du altid gode tilbud på mange af vores hvidvine, som du tilmed slipper for at slæbe til døren, når du handler online på VinCooperativet.

Smagen af vindruer fra hele verden

Hvidvinen er kendt for sin lysegrønne eller gule farve, da vinen fremstilles af grønne og gule vindruer. Hvidvin kan dog også være lavet på blå druer, hvis skallen på vindruerne fjernes, inden gæringen startes. Den populære vin bliver produceret i alle de lande, hvor der dyrkes vindruer. Det er særligt i områder som Alsace-regionen i Frankrig samt i visse dele af Californien i USA, Sydafrika eller New Zealand, hvor du finder de mest populære hvidvine. Du kan dog også finde smagfulde varianter fra Nordeuropa fra områder som Nahedalen, Rhin- og Moseldalen i Tyskland, hvor det typisk er Riesling-druen, der er dominerende. For at give dig det største udvalg af hvidvine, har vi derfor samlet et sortiment, der byder på smage af vindruer fra alle verdens lande. På den måde er du sikret et væld af forskellige, store smagsoplevelser samlet på ét sted.

Hvidvin - En vin til mange anledninger

Hvidvin er en særligt populær gæst til de lune sommeraftener. Vores store udvalg egner sig dog til forskellige anledninger hele året rundt! Du kan blandt andet drikke hvidvin til lyst kød, frugt og salater og er især lækkert til fisk. Hvidvin er også fantastisk i din madlavning, når du skal lave risotto eller coq au vin. Ud over vores faste lave priser har vi altid et skarpt tilbud til dig på nogle af de mest populære hvidvine. Der er derfor både penge og tid at spare, når du handler online på VinCooperativet. Læs mere om tørhed, smag og ikke mindst vores serveringsforslag på de enkelte flasker – og køb hvidvin, når du skal have fyldt dit vinlager op eller får gæster på besøg.

Få din hvidvin leveret lige til døren, når du handler på VinCooperativet. Så er du altid er klar til gæster eller lidt ekstra nydelse i hverdagen.

Er du mere til rosévin eller rødvin, så gå på jagt i vores store sortiment. Her finder du nogle af de mest populære rødvine fra hele verden.