Champagne – En vin fuld af sprudlende bobler

Champagne er en af de mest populære vine, man kan drikke, når en festlig anledning skal fejres. På VinCooperativet har vi derfor samlet et bredt sortiment af de sprudlende bobler til gode priser, så du altid har en festlig vin til de særlige lejligheder. Vi har gjort os umage med at udvælge de mest populære champagner fra Nordfrankrig, så du altid er sikret vaskeægte champagne med smagen af fantastiske druer. I vores udvalg af den populære vin finder du både søde og tørre champagner. Uanset hvilken smag du er til, er du derfor garanteret at finde en champagne, der passer til dine ønsker og smagsløg.

Få inspiration og vejledning til valg af din champagne her på VinCooperativet, når du skal holde nytår eller fejre en helt særlig anledning med dine kære.

Sammen finder vi den champagne, der passer til både dig og dine behov, så du får en festlig aften efter dine ønsker. Du skal blot klikke ind på de enkelte flasker, hvor du kan læse meget mere og se serveringsforslag, anmeldelser og meget mere.

Champagne til festlige anledninger

Champagne er en vin med kulsyre, der er lavet på forholdsvis søde vindruer. På trods af at champagne oftest er produceret på de røde druer, er champagnen kendetegnet ved den lyse farve og søde, blide smag. Du finder også champagne produceret udelukkende på hvide chardonnay-druer i vores sortiment. Disse betegnes som blanc de blanc-champagner og er ofte særligt smagfulde – og yndes at servere på gode restauranter.

De sprudende bobler er særligt populære til nytår, hvor det nye år skydes ind. Til denne anledning vælges oftest den søde champagne, der passer til lækre kager og tærter, eller til nytårsfesten sammen med en lækker kransekage med chokolade. Den tørre champagne kan drikkes kort før maden, som en velkomstdrink eller sammen med maden. Der er derfor mange lejligheder til at åbne den festlige flaske. Champagne drikkes hele året rundt, uanset om der er en særlig anledning eller ikke. Derfor har vi altid faste gode priser på champagne på VinCooperativet på nogle af de mest populære mærker. Coop importerer eksklusivt champagne fra Canard Duchêne, der leverer fremragende kvalitet til prisen og som ofte vinder priser og høster flotte anmeldelser.

Ægte champagne fra Nordfrankrig

Det er kun vin fra vindistriktet i Champagne i Nordfrankrig, der må klassificeres som champagne. Alle vores champagner på VinCooperativet stammer derfor fra det populære område. På den måde er du altid sikret at få en ægte champagne i din kurv, når du handler online på VinCooperativet.

Gå på opdagelse i vores vinkælder og find den variant af champagne, der passer til netop din anledning. Så er du kun et enkelt klik væk fra en boblende skål med både venner og familie. Hvis ikke alle dine gæster drikker champagne, kan vi naturligvis også byde på et stort udvalg af andre drikkevarer, der kan sætte gang i enhver fest. Se blandt andet vores udvalg af rødvin, hvidvin, fine wine, spiritus eller rosévin.

Når du bestiller på VinCooperativet, får du tilmed champagnen leveret lige til døren og slipper for slæbet af de tunge flasker. Nemmere bliver det ikke at handle en til festen med dine venner eller familie.