Vin – Udsøgte og velsmagende

På Coop.dk MAD er vi vilde med vin. Derfor har vi gjort det nemt for dig ved at samle et stort udvalg af de mest populære vine fra hele verden. Du finder både rødvin, hvidvin, rosévin, dessertvine og mange andre vine i vores store sortiment. Du kan derfor med sikkerhed finde dine personlige favoritter eller bliver inspireret til at afprøve nye vinvarianter.

Vores vinafdeling spænder vidt og bredt, og vi sætter en store ære i at kunne tilbyde dig specielle vine i alle afskygninger. Du finder et hav af forskellige og spændende vine i vores vinafdeling. Det er nemlig vigtigt for os at kunne tilbyde dig et spændende og indbydende vinudvalg, som du kan servere for dig selv og dine gæster til enhver festlig anledning.

Vi har mange dygtige vinleverandører, der specialiserer sig i forskellige vine fra hele verden. Vores vinkælder byder derfor på et stort udvalg af europæiske og oversøiske vine. Du kan få alt fra ungarske og sydafrikanske vine til de franske og argentinske vine. Du kan finde alt fra en sød italiensk vin og en tør spansk vin til en kraftfuld argentiner. Vores vinsortiment byder ligeledes på et unikt udvalg af økologiske vine. Uanset hvilken vin du er på udkig efter, kan du finde det her.

Vine til hele menukortet

Vi har både noget til dig, der skal bruge en unik hvidvin til forretten eller til dig, der ønsker en ny og spændende vinoplevelse. Så gå på opdagelse i vores vin.

Vi interesserer os meget for vin på Coop.dk MAD, og vi vil gerne dele denne interesse med dig. Derfor finder du både råd og vejledning til valg af vin her. Vi hjælper dig med at servere en passende vin til anledningen og inspirere dig til nye smagsoplevelser. Hvis du er interesseret i at vide mere om vinen, giver vi dig også en hånd med det. Under hver vin står der en beskrivelse af, hvad vinen passer til. Du finder allerede masser af inspiration til at finde din vin til ostebordet her.

Du kan også læse meget mere om de populære vindistrikter på Coop.dk MAD. Så kan du blive klogere på, hvor og hvordan vinen bliver produceret. Vi sætter stor ære i at kunne tilbyde dig det mest populære udvalg af vine. Det betyder, at vi altid skal holde os opdateret på vinene med de mest populære årgange og nye gårde. Følg med her på Coop.dk MAD og gå på opdagelse i vinens verden. 

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi de tunge flasker direkte til din dør, så du slipper for slæbet. Køb vin her, og bestil i dag.