Papvin – Den populære bag-in-box papvin

Her på Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af det populære vinkoncept bag-in-box. Som navnet antyder, har bag-in-box vinen en lufttæt pose, som er lagt ind i en boks med en tappehane. Med en papvin har du mulighed for at gemme din vin i op til flere uger, så du undgår spild og tomme flasker. Du sparer samtidig også både tid og penge, når du køber din papvin hos os. På den måde skåner du ikke kun din pengepung, men også miljøet for unødigt affald og skrald.

Her på siden finder du et varieret udvalg af papvine. Vi går ikke på kompromis med smagen eller vores brede populære udvalg, så uanset om du køber papvin, hvidvin, rødvin eller andre vintyper på flaske, finder du de mest populære varianter her på Coop.dk MAD.

Vi har både papvin på grønne og hvide druer, tørre og søde, og du kan desuden også finde økologiske papvine, som er til dig, der vil have økologiske alternativer i hverdagen. Du finder derfor den populære papvin til mange forskellige lejligheder her på Coop.dk MAD. Alle vores papvine er fra de førende producenter fra Italien, Spanien, Frankrig, Sydafrika, Australien og mange andre lande.


Papvin - Ofte en billigere løsning til en festlig aften

Papvinen er blevet populær de seneste par år, fordi det er en praktisk vin. Du får nemlig din papvin i 3 liters-bokse i en lufttæt pose, så vinen kan holde sig frisk i længere tid. Derudover kommer den også med en tappehane og et stærkt håndtag, så den nemt kan transporteres frem og tilbage. Der går hverken skår i glæderne ved transporten frem til middagen med dine venner, eller på turen hjem fra en festlig aften med resterne af papvinen med dig ved din side.

De tre liter svarer til ca. 4 flasker vin, så der er masser af penge at spare, når du køber din papvin. Du behøver derfor heller ikke at bekymre dig om, hvornår du kan åbne vinen af frygt for, at man ikke kan drikke det hele, for holdbarheden siges at kunne holde sig frisk i helt op til 6 uger. Som hovedregel gælder desuden, at jo kraftigere papvinen er, desto længere holdbarhed har den.

Lad dig inspirere af de mange varianter af papvine og find din favorit til din festlige aften her på Coop.dk MAD. Vi leverer din papvin direkte til din hoveddør, når du handler ind online. Så slipper du tilmed for slæbet.