Anmelderroste -vine _394x 350

2_er _Vinlande _CTA

Mobil _divider _coopbil _1520x 80Se alle ugens vintilbud

Vin

Her på Coop.dk MAD er vi vilde med vin. Vi har et stort udvalg af alle de mest populære klassiske vine på vores hylder. Vi har også noget til dig, der søger nye og spændende vinoplevelser? Du finder det hele her i vores vinafdeling. Find dine yndlingsdruer til faste lave priser.

Det er vigtigt for os at tilbyde dig et spændende sortiment, når det kommer til vin. På den måde er du sikret et godt glas vin til enhver lejlighed. Derfor har vi mange dygtige vinleverandører, der specialiserer sig inden for vin fra hele verden. I vores vinkælder har vi et populært udvalg af europæiske og oversøiske vine. Derfor finder du alt fra en sød italiensk vin, en tør spansk vin til en kraftfuld argentiner. Vi har også et unikt udvalg af økologiske vine. Uanset hvad du er på udkig efter, finder du det her til faste lave priser.

På Coop.dk MAD interesserer vi os meget for vin. Den interesse deler vi glædeligt med dig. Derfor finder du gode råd og vejledning her. Vi hjælper dig med at sætte den rigtige vin til din mad og inspirere dig til nye smagsoplevelser. Hvis du er interesseret i at vide mere om vin, giver vi dig også en hånd med det. Du kan blandt andet læse mere om de populære vindistrikter her på siden. Så kan du blive klogere på, hvor og hvordan vinen bliver produceret.

For at give dig det mest populære udvalg, er det nødvendigt for os at holde os opdateret. Derfor holder vi altid øje med populære årgange, nye gårde og gode priser. Følg med her og gå på opdagelse i vinens verden. På Coop.dk kan du handle hjemmefra. Vi leverer de tunge flasker til din dør, så du sparer både tid og besvær.

 

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

dagligvarer onlineI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".