CURLINGKASSEN

Kassen indeholder alt, hvad dit barn skal bruge for at få den bedste start i sit nye hjem og liv. Alt sammen leveret direkte til deres hoveddør. 

Det BASALE

Forestil dig mad uden salt og krydderier eller et køkken uden olivenolie. Med Curlingkassens udvalg af krydderier og olier giver du dit barn det bedste udgangspunkt for at lave smagfuld og spændende mad.

Det SUNDE

Det er let at falde for frysepizzaer og fast food, når man er langt fra mors kødgryder. Du har lært dit barn at spise grøntsager hele livet, så hvorfor stoppe her? Med Curlingkassen får dit barn sunde frugt og grøntsager, så det bliver nemmere at vælge et grønnere liv med gode vitaminer.

Det PRAKTISKE

Imellem studier, venner og kærester er der sjældent tid til at gøre noget ved en tiltagende stak opvask eller tørre støv af bogreolen. Men hvis dit barn får de rigtige værktøjer som rengøringsmiddel og klude, er der større chance for, at det bliver en bedre oplevelse at besøge dem næste gang.

Det NØDVENDIGE

Unge er nu engang unge. Dit barn står over for en masse oplevelser, indtryk og nye bekendtskaber. Man ved aldrig, hvad weekenden bringer, så lad dem være forberedt på alt med Curlingkassen – også klokken 4.34 lørdag nat.