Kosttilskud og vitaminer – Til både børn og voksne

På Coop.dk MAD har vi et fantastisk udvalg af alt fra kosttilskud og vitaminer til proteindrikke og måltidserstatninger. Vi har både vitaminer til børn og voksne, og vi har samlet det hele under ét tag.

Vitaminer er nødvendige for at opretholde et normalt helbred. De fleste vitaminer og mineraler får vi gennem den mad, vi spiser.  De fleste kosttilskud indeholder vitaminer og mineraler, men du kan også finde kosttilskud, der indeholder fedtsyrer eller plantestoffer.

Vitaminer og kosttilskud kan købes som piller, pulver, mikstur eller kapsler, men det er vigtigt at huske på, at kosttilskud aldrig bør erstatte en sund og varieret kost. Derimod skal kosttilskuddene indgå som et fornuftigt supplement til en sund hverdag, hvor kroppens og sindets velvære er i fokus.

I vores sortiment af vitaminer, mineraler og kosttilskud kan du ligeledes finde proteinbarer, proteinpulver og måltidserstatninger. Netop måltidserstatningerne udgør et nemt og komplet måltid, der er skabt på naturlige og velsmagende råvarer.

Du kan blandt andet finde proteinbarer og måltidserstatninger fra populære brands som Nutrilett og Nupo. Begge firmaer har udarbejdet lækre og velsmagende shakes og proteinbarer til dig, der ønsker et effektivt og varigt vægttab.

Få dine kosttilskud og vitaminer leveret direkte til døren

På Coop.dk MAD har vi samlet alt under ét tag, og det betyder, at du kan klare alle dine indkøb af dagligvarer på samme tid. Foruden kosttilskud og vitaminer kan du ligeledes finde alt fra kød, fisk og pålæg, til mejeriprodukter, brød og kager.

Så er du sikret de nødvendige råvarer til skabelsen af lækre og velsmagende måltider, der skal til for at du kan få alle de nødvendige vitaminer og mineraler.
Når du handler på Coop.dk MAD, er du ligeledes sikret en levering, der egner sig specifikt til dine indkøb. Det betyder f.eks., at dine frostvarer bliver leveret i specielle bokse, der holder dem frosne og dine kølevarer bliver leveret i bokse, der sikrer en kølig temperatur.

Dermed er du sikret en tårnhøj kvalitet og lækker smag på alle dine indkøb, og du får altid leveret dine varer direkte til døren.