Toiletartikler til den daglige pleje

Køb dine toiletartikler nemt og hurtigt på Coop.dk MAD. Vores toiletartikler omfatter alle de vigtigste plejeprodukter til dine daglige rutiner. Du finder også et stort udvalg af produkter til den kvindelige hygiejne, som fx bind og tamponer. Toiletartikler bruger vi både morgen og aften, og derfor kan du på Coop.dk MAD finde de varer, du bruger allermest.Så er der plads til lidt ekstra selvforkælelse på andre særlige tidspunkter.

Toiletartikler som skåner dig selv og miljøet

På Coop.dk MAD har du et bredt udvalg af toiletartikler med Svanemærket og Astma-Allergimærket. Du finder dem blandt andet i vores sortiment fra Änglamark og Coop 365.  Du kan derfor med god samvittighed, over for både dig selv og over for miljøet, forsyne dig med økologiske vatrondeller og økologiske vatpinde uden plast. Du kan også med fordel forsyne dig med pakker af lommetørklæder, så du altid er forberedt, hvis en forkølelse melder sig. De miljøvenlige produkter omfatter desuden et udvalg af skånsomme trusseindlæg og tamponer.

Køb bind og tamponer online

Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at stå i en fyldt butik og købe ind til den personlige hygiejne. Derfor har vi gjort det nemt og diskret for dig at handle tamponer, bind og trusseindlæg online. Her på Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af de mest populære mærker, som blandt andet Tampax og Libresse. Du finder også Svanemærkede produkter, som er ekstra skånsomme for kroppens intime områder. Vores udvalg af bind og trusseindlæg sørger for, at du kan føle dig tryg og behageligt tilpas både nat og dag. Det samme gælder for udvalget af tamponer, som kommer i både super plus og i en kompakt form, som er nemme at have med i den lille håndtaske.

Stort udvalg af plastre

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude, og du får brug for et plaster. Det er derfor altid godt at have plastre liggende i din bolig, i bilen eller i håndtasken. På Coop.dk MAD finder du plastre til små og store skrammer, hvad enten de sker på hænder eller fødder. Du finder også et udvalg af plastre med sjove børnemønstre, så de små synes det er lidt sejere, at løbe rundt med skrammer på knæ og albuer. Står sommeren på bade- eller vandreferie, kan du købe både vandafvisende plastre og vabelplastre.  

På Coop.dk MAD kan du nemt og bekvemt købe ind hjemmefra og få dine toiletartikler og andre varer leveret direkte til din hoveddør.