Kropspleje til hele familien

Er du på udkig efter kropspleje? På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af kropspleje, så du både kan finde noget til dig selv eller til en du holder af. Dermed får du de bedste forudsætninger for at kunne passe på dig selv og resten af familien, samt tage vare på jeres personlige skønhed.

I vores sortiment finder du finder alt fra tandpasta, shampoo og balsam til cremer, lotions og makeup. Derudover kan du finde produkterne både med og uden parfume. Det betyder, at du også er dækket ind, hvis du har allergi eller en bestemt holdning omkring plejning af din krop og dit hår.

Du finder også forskellige håndsæber og håndlotions, og når sæsonerne og vejret skifter, og solen kigger frem, kan du ligeledes finde solcremer til hele familien, så I kan nyde sommeren. Er dine læber tørre, har vi også noget til dem. Du finder også forskellige cremer til tørre hænder. 

Du kan udvælge flere af dine favoritter til den daglige pleje og de daglige skønhedsrutiner, og du kan få dine kropsplejeprodukter leveret direkte til døren.

Kropspleje – Til det indre og det ydre

Når du har fået styr på den indre pleje med vitaminer, mineraler og kosttilskud, er det ligeledes på sin plads at pleje det ydre. Derfor er der gode råd og fantastiske varer at få på Coop.dk MAD.

Det er en fantastisk følelse at passe og pleje sin hud og sit hår, og det kan du gøre med alt fra en fantastisk bodyscrub til en skøn badesalt. Herefter vil en lækker showergel og silkeblød bodylotion gøre underværker, og du vil føle dig ren og lækker med den ekstra pleje.

Vi har gjort dine indkøb endnu nemmere og samlet alt fra dagligvarer og hårplejeprodukter til kropsplejeprodukter og frostvarer under samme tag på Coop.dk MAD. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan få klaret dine indkøb hjemmefra og få alle varerne leveret direkte hjem til døren.

Når du klarer dine indkøb online på Coop.dk Mad, leverer vi alle dine produkter til kropspleje og hårpleje sammen med dine andre dagligvarer. Vi leverer dine varer i bestemte bokse, der passer specifikt til dem og det betyder f.eks., at dine kølevarer bliver leveret under forhold der holder varerne kolde.