Personlig pleje – Pas på dig selv og din krop

På Coop.dk MAD går vi op i din personlige pleje. Derfor kan vi tilbyde et stort og lækkert udvalg af populære plejeprodukter til dig og din familie – både børn og voksne. Vores udvalg af produkter til den personlige pleje dækker alt fra tandpleje, kropspleje og hygiejne til sæbe, shampoo og vitaminer. Du får alle vores produkter til faste lave priser og af høj kvalitet.

Vores store udvalg af personlige plejeprodukter giver dig mulighed for at finde produkter fra alle de kendte mærker. Vores store udvalg giver dig desuden mulighed for at finde både luksuriøse, økologiske samt miljø- og økonomivenlige produkter. Mangler du personlig pleje til den daglige rutine eller som en ekstra forkælelse, når tiden byder til det, har vi noget for enhver smag. Vores udvalg af personlige plejeprodukter på Coop.dk MAD sikrer derfor, at du altid kan finde netop dét, du står og mangler.

Vores store sortiment af bleer og plejeprodukter til børn og baby tager både hensyn til dit barn og omgivelserne. Af vores babyplejeprodukter finder du blandt andet produkter fra Änglamark, Semper, Libero og mange flere. Du kan finde adskillelige produkter, der enten er Svanemærket eller godkendt af Astma- og allergiforbundet, så du undgår risikoen for allergiske reaktioner. Mange af produkterne er også mærket med begge mærker. På den måde, kan du være sikker på, at du giver dit barn den bedste start på livet.

Personlig pleje – Både indvendig og udvendig

Vores udvalg af personlig pleje gælder ikke kun cremer og hygiejne produkter til huden og kroppen. I vores sortiment finder du nemlig også produkter, der ligeledes plejer kroppen og dit energiniveau. Det betyder, at du kan finde mange varianter af forskellige vitaminer og kosttilskud, der bidrager til en sundere og mere velfungerende krop. Det er især mængden af vitaminer, der er vigtig for at opretholde et normalt og sundt helbred.

Kroppen kan ikke danne de fornødne vitaminer selv, og det er derfor vigtigt at få vitaminerne gennem kost eller tilskud i form af blandt andet vitaminpiller. Meget af den personlige pleje stammer fra kroppens indre, og du skal derfor sikre dig, at du giver din krop al den hjælp og energi, den kan få.

Din krop og i særdeleshed din hud har brug for pleje og omsorg. I de kolde måneder er det ofte fugt og næring, den mangler, hvorimod de varme sommermåneder kræver solcreme og god beskyttelse mod solens UV-stråler. Din hud skal holde hele livet, og det er derfor vigtigt at passe ekstra godt på den.

Du kan finde alt til din krop og din personlige pleje på Coop.dk MAD. Husk, at vi leverer alle dine varer direkte til døren, når du handler online på Coop.dk MAD.