Vegetarpålæg – Pålæg uden kød

Er du på udkig efter lækkert og smagfuldt vegetar pålæg? På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af vegetarpålæg til din rugbrødsmad eller sandwich. Her finder du en masse skønne varianter, som kan give ny og spændende inspiration til madpakken.

Coop.dk MAD gør det nemt for dig at finde vegetariske alternativer til frokosten, så du altid kan nyde en god madpakke eller et lækkert frokostbord, når du gerne vil undgå kød. Med vegetarisk pålæg skal du ikke bekymre dig om, hvad du skal komme på dit rugbrød, hvis du er vegetar, eller hvis du gerne vil skære ned på mængden af kød i hverdagen.

Det lækre vegetariske pålæg gør frokosten nem og fuld af smag. Find dit vegetarpålæg blandt vores store udvalg.

Smagfuldt pålæg til madpakken

For mange danskere er et stykke rugbrød med pålæg en fast del af hverdagen, når der skal smøres madpakker til en lang skoledag og arbejdsdag. De fleste ender oftest med at vælge de traditionelle produkter som spegepølse, ost eller leverpostej, som mange danskere forbinder med ”pålæg”.

Hvis du har levet med de samme pålægsvaner, kan det virke en smule uoverskueligt, når du skal skifte over til vegetarpålæg i din frokost. Men vegetarpålæg kan faktisk helt det samme som det animalske, når det kommer til både smag, konsistens og mæthed.

På Coop.dk MAD finder du mange forskellige udgaver af vegetarpålæg. Vi har en vegansk postej uden lever fra Hanegal, der giver den samme fornemmelse som den klassiske leverpostej og Veggie pålæg fra Den Grønne Slagter med smag af både peberfrugt og agurk med dild. Veggies produkter har en god umamismag, hvilket giver pålægget en saltet og kødagtig smag, som mange godt kan lide.

Er du til italiensk inspireret pålæg, kan du også vælge Naturli’s økologiske plantepålæg a la Bresaola, som er plantebaseret i italiensk stil.

Skær ned på kød i hverdagen

Der er flere og flere danskere, der gerne vil spise mindre kød i hverdagen, både fordi det er sundt, og fordi de gerne vil støtte op om klimaet. Med vegetariske alternativer til almindeligt kødpålæg kan du nemt skære ned på dit kødforbrug i hverdagen.

Vegetarpålæg kan spises på præcis samme måde som almindeligt kødpålæg på både rugbrød, i en sandwich og i wraps. Du kan også kombinere dit vegetarpålæg med lækre grøntsager såsom avocado, som du kan lave til avocadomashen. Du kan også lave frisk ærtepuré, som kan spises under dit vegetarpålæg. Der er mange muligheder.

Køb dit vegetarpålæg på Coop.dk MAD og få det hele leveret direkte til din hoveddør.