Pålægssalater – Lækkerier på toppen af brødet

Top dit rugbrød med forskellige pålægssalater og gør frokosten lidt mere interessant. Enhver rugbrødsmad kan piftes op i både smag og udseende med alt fra russisk salat og italiensk salat til tunsalat og skinkesalat. Find flere pålægssalater i sortimentet og løft madpakken eller smørrebrødet op på et højere niveau. Der er ikke noget, der får rugbrødsmaden til at glide lettere ned end lækre pålægssalater, der er fyldt med gode og smagfulde råvarer.

Spis pålægssalaterne direkte på dit brød, eller brug salaterne som lækker topping på dit kødpålæg. Uanset hvad, kan du være sikker på, at smagen er i top. På Coop.dk MAD har vi samlet et bredt udvalg af forskellige pålægssalater, så du nemmere kan udvælge dine favoritter både til dig selv og til resten af familien.

Gør frokosten interessant for dig selv og din familie ved at købe ind på Coop.dk MAD. I ro og mag kan du finde lige præcis de varer og de pålægssalater, som passer dine og familiens smagsløg. Vi garanterer, at hele familien kan være med, hvad angår vores udvalg – der er noget til enhver smag.

 

Pålægssalat til den fine frokost og til madpakken

Pålægssalater kan sættes på bordet til alle frokoster, både påskefrokosten, julefrokosten og de mere rolige søndagsfrokoster i sommerhuset. De kan spises direkte på brødet, men også som topping. Sild med karrysalat er næsten et must til påskefrokosten eller julefrokosten. Men også italiensk salat på rullepølsen er en hit. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder – det er kun fantasien og dine smagsløg, der sætter grænser.

Du kan også bruge pålægssalaterne til madpakken eller en god skovtur. Du behøver ikke bekymre dig om splattede madpakker, så længe du sørger for at lave en klapsammen mad. Lav evt. en sandwich med noget godt brød, lidt grøn salat til øjnene og æggesalat. Det er et sikkert hit for både store og små. Du kan også vælge at lave en klapsammen mad med krebse- eller tunsalat og lidt grøn salat til øjnene. Mulighederne er mange. Det er bare om at vælge din yndlings pålægssalat.

I vores sortiment finder du både tilbehør, som du kan servere med dine udvalgte pålægssalater, men også et stort udvalg af forskelligt brød. Du kan vælge at gå på jagt i vores sortiment af rugbrød, hvor du også finder friskbagt rugbrød fra Reinh van Hauen. Du finder også et stort udvalg af boller, som kan bruges på både madpakken og frokostbordet og som passer perfekt til pålægssalater.

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til døren. Så kan du bruge tiden på andre praktiske ting.