Pålæg – Når frokosten skal smage af mere

På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af det mest populære pålæg til frokosten. Vores store udvalg af pålæg giver dig muligheden for at vælge mellem alt fra slagterens delikatesser, pølser, postej og sild samt kødpålæg i lange baner. Her er alt, hvad du drømmer om, til enten madpakken eller det helt store frokostbord.

På Coop.dk MAD går vi højt op i, at du får det pålæg, som du ønsker. Det betyder, at vi har fyldt vores sortiment med alle de populære pålægsvarianter til frokosten, så du nemt kan finde både dine og familiens favoritter og tilføje dem til din kurv.

Vores udvalg består også af et sortiment fra en lang række forskellige producenter, der hver især går op i god kvalitet og endnu bedre smag. Både alle de kendte og mindre kendte. Det betyder, at du får en masse lækre valgmuligheder, når du køber ind på Coop.dk MAD. Vi er altid i tæt samarbejde og dialog med alle vores leverandører. Du får derfor altid de mest friske og lækre varer i din kurv, når du handler online på Coop.dk MAD.

Mangler du pålæg til dit smørrebrød?

Er du på udkig efter populært pålæg til madpakken eller noget ud over det sædvanlige? På Coop.dk MAD finder du et udvalg af pålæg. Du kan eksempelvis smage Højers og Hanegals velsmagende pølser. De er uden tilsætningsstoffer og har et højt indhold af kød og kan bruges til både madpakken og frokosten. Du kan også forkæle dig selv med pålæg fra vores populære specialiteter såsom fiskefrikadeller, varmrøget laks og bag-selv-leverpostej. Er du vegetar, eller har du bare har lyst til at spare på indtaget af kød, så finder du et stort udvalg af vegetarisk pålæg, der har både den helt gode smag og gode kvalitet.

Vi har også masser af populært pålæg til festlige lejligheder. Tag bare vores populære udvalg af sydlandske specialiteter som chorizo, salsiccia og pancetta, som kan bruges både til frokost og til tapasbordet.

Med andre ord finder du det hele her på Coop.dk MAD.