Nyheder og presse om Coop.dk MAD

Er du journalist og ønsker en kommentar, holdning eller anden tilkendegivelse fra Coop, er du velkommen til at kontakte ledelsen inden for det relevante ansvarsområde. Du kan blive stillet videre til den rette fra telefonnummer 43 86 43 86. Er du kunde/forbruger, kan du kontakte os igennem vores kontaktunivers her

Seneste nyheder:

11. januar 2019 - Coop.dk MAD pressemeddelelse:

Coop.dk MAD gør klar til levering fra butik over hele Danmark

Fra 27. januar ændrer Coops online-butik for dagligvarer, Coop.dk MAD, sin distribution. Det betyder, at man i nogle områder vil kunne få leveret hyppigere, mens antallet af intervaller reduceres andre steder.

 

Læs pressemeddelelsen her> 

 

Coop.dk mad logo

6. juli 2018 - Coop.dk MAD pressemeddelelse:

Coop.dk MAD klar med unikt koncept til danskere på sommerhusferie

Coop.dk MAD leverer til alle brofaste sommerhusområder i hele Danmark, og varerne står klar, når du ankommer, så du blot behøver at sætte rosévinen på køl og tænde grillen for at komme i den rette sommerhusstemning.

 

Læs pressemeddelelsen her> 

 

Coop.dk mad logo

21. juni 2018 - Coop.dk MAD pressemeddelelse:

Coop sætter turbo på levering af dagligvarer

Fra i dag kan københavnerne få leveret deres dagligvarer fra Coop samme dag, som de bestiller dem online. Et leveringskoncept, som Coop.dk MAD inden længe planlægger at tilbyde i hele landet.

Bestil inden kl. 12.00 og få leveret varerne kl. 15 – samme dag. Det er Coop.dk MADs nye tilbud til i første omgang københavnerne.

 

Læs pressemeddelelsen her> 

 

Coop.dk mad logo

16. maj 2018 - Coop.dk MAD pressemeddelse:

Intelligente opskrifter - Coop.dk MAD klar med kunstig intelligens i kampen mod madspild

Nyt samarbejde mellem Coop.dk MAD og svenske Northfork gør fra i dag online-supermarkedets opskrifter intelligente. For kunderne betyder det en nemmere måltidsplanlægning og muligheden for at minimere madspild.

 

Læs pressemeddelelsen her> 

 

Coop.dk intelligente opskrifter

19. september 2017 - Coop.dk MAD nyhed:

Ny stor satsning på nettet - Coop klar med måltidskasser

Danske familier kan nu få leveret måltidskasser med alle ingredienser til aftensmaden direkte til døren. Som noget helt særligt kan kunderne også få leveret alle de øvrige dagligvarer sammen med måltidskassen uden ekstra omkostninger.

Læs pressemeddelelsen her> 

 

Coop.dk mad logo

20. oktober 2016 - Coop.dk MAD pressemeddelelse:

Her er varerne der hitter i online supermarkedet

Danskere, der køber deres dagligvarer på nettet, har helt andre vaner end kunderne i de fysiske supermarkeder.

Det viser en ny opgørelse fra Coop.dk MAD, der er Coops netbutik.

Her køber kunder eksempelvis 86 gange så meget fersk fisk, som de gør i et almindeligt supermarked.

”Forklaringen er..." 

Læs hele pressemeddelelsen her > 

 Fisk hitter online

11. oktober 2016 - Coop.dk MAD nyhed:

Nye tal på e-dagligvarehandlen viser store vækstmuligheder

Danskerne køber varer på nettet som aldrig før. Faktisk er tallet eksploderet de seneste år, men der er ét område, som stadig halter langt efter.

Vi foretrækker nemlig stadig at putte vores dagligvarer i den fysiske kurv - men hvorfor? I en ny undersøgelse fra Coop Analyse** har man spurgt danskerne til fordele og ulemper ved at handle dagligvarer online.

E-dagligvarehandlen udgør kun knap 2 pct. af....

 

Læs hele artiklen her > 

 Coop.dk MAD

27. september 2016 - Coop.dk MAD nyhed:

Coop.dk MAD er testvinder: Laveste priser og største udvalg

Ny test af landets fire største online supermarkeder viser, at Coop.dk MAD har de laveste priser og det største dagligvareudvalg.

Der er 22 % prisforskel mellem de billigste og dyreste online supermarkeder. Samtidig er der også stor forskel på udvalget af dagligvarer. Det viser ny test af landets fire største online supermarkeder, foretaget af Primabolig.

Coop.dk MAD vinder testen på både pris og udvalg, når 70 ens, populære dagligvarer sammenlignes på tværs...

Se hele testen og priserne > 

 

Coop.dk mad logo

 

29. august 2016 - Coop.dk MAD pressemeddelelse:

Coop.dk MAD sætter Danmarks-rekord i salg af økologi

Danske familier, der køber deres dagligvarer på Coops online-butik, Coop.dk MAD, er langt mere interesseret i økologi end landsgennemsnittet. Faktisk køber de 4 gange så meget økologi, som danskerne gør generelt.

Med en andel i juli på 32,2 procent er Coop.dk MAD nu den i Coop, der har den største økologi-andel.

”Forklaringen er formentlig, at vi har mange børnefamilier som kunder, og de er særligt interesserede i økologi og sundhed. Det afspejler sig selvfølgelig også i vores sortiment, hvor vi lige nu har over 1300 forskellige økologiske varer at vælge imellem,” siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Salget af den økologiske frugt og grønt udgør knap 50 procent af det samlede salg af frugt og grønt på Coop.dk MAD.

Coop.dk MAD leverer dagligvarer til døren over hele Danmark, bortset fra øer, der ikke er bro til. Prisen er 29 kr. for levering (39 kr. på enkelte tidspunkter). Køber man for over 1200 kr. er det gratis.

Der er over 8000 forskellige varer at vælge mellem, blandt andet fra flere end 25 forskellige specialbutikker, med specielt udvalg af f.eks. laktosefrie, glutenfri, vegetariske og – selvfølgelig – økologiske varer.

Besøg online-butikken her: Coop.dk/mad

Yderligere information: Kommerciel direktør Morten Viktor, 20 40 28 54 

 

Økologi Logoer

 

27. juli 2016 - Coop.dk MAD nyhed:

Økologisk vin i vækst på Coop.dk MAD

Danmark er et af de lande i verden, der har den højeste omsætning af økologiske fødevarer. Nu træder den økologiske vin også ud af skyggen og følger fødevarerne trop. Salget af økologisk vin, hedvin, cider og spiritus steg nemlig med 67 pct. fra 2014 til 2015, viser tal fra Danmarks Statistik og et særtræk foretaget af Landbrug & Fødevarer.

Hos Coop genkender man den stigende interesse for økologiske vine. Mest tydelig er tendensen, når danskerne køber vinen online. Her udgør de økologiske vine indtil videre 14,2 pct. af det samlede vinsalg i 2016 – en stigning fra 10,4 pct. i samme periode året før.  

Læs hele artiklen > 

 Vin _til _grill _190_x _190

3. juni 2016 - Pressemeddelelse:

Coop halverer prisen på online-køb af mad

Nu bliver det langt billigere for danskere uden for København at få leveret dagligvarer til døren.

Coops nye online-butik, Coop.dk MAD, halverer priserne for at få leveret varerne, så det fremover kun koster 29 kr.

”Vi vil gerne vise, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi er landsdækkende,” siger kommerciel direktør Jesper lykke Wacherhausen, Coop.dk MAD.

Coop.dk MAD åbnede 7. april med ”alt det bedste fra Coop” i form af 8.000 forskellige dagligvarer, 26 specialbutikker og et stort lavprisprogram.

Prisen for at få leveret uden for København har været i størrelsesorden 59-79 kr. Det er den pris, der skæres ned til 29 kr. Køber man for over 1200 kr., er det gratis.

”Vi har mange faste kunder i hovedstadsområdet. Vores næste skridt handler om at få flere forbrugere i det øvrige Danmark til at opleve den bekvemmelighed det er at købe dagligvarer på nettet og få dem leveret til døren,” siger Jesper Lykke Wacherhausen.

Det er Postnord, der står for distributionen, og i takt med, at flere køber online, bliver det også muligt at gøre distributionen mere effektiv og dermed billigere.

De nye priser gælder fra levering på tirsdag den 7. juni, og der kan bestilles allerede fra i dag.

Besøg butikken her og læs mere: Coop.dk/mad

Yderligere information: Kommerciel direktør Jesper Lykke Wacherhausen, 51 14 01 00

 Coop Mad Kasse Med Varer

 

3. juni 2016 - Coop.dk MAD nyhed:

Coop.dk MAD vinder pristjek: Danmarks billigste online supermarked på økologi

Test i Søndagsavisen afslører, at Coop.dk MAD er Danmarks billigste, når det gælder økologiske dagligvarer online. 

Læs det store pristjek > 

 Økologi Logoer
 

30. maj 2016 - Analyse fra Coop Analyse / Coop.dk MAD :

Danskernes grillvaner anno 2016

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er gennemført i uge 14, 2016, blandt 1.295 respondenter. Data er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning 15-74 år.

8 ud af 10 har grillet inden for det seneste år. Pølser og bøffer er must-haves. Det er manden, der passer grillen, og kvinden står for tilbehøret.

Se flere interessante resultater fra undersøgelsen med et klik på knappen her.

Læs undersøgelsen > 

 Grill _m Kul _190_x _190
 

7. april 2016 - Pressemeddelelse:

Dagligvarer til døren over hele Danmark:
Coop åbner nyt stort online supermarked

Danmarks største dagligvarevirksomhed udvider nu sin satsning på salg af fødevarer på nettet.

På Coop.dk åbner den 7. april et nyt supermarked, der vil levere dagligvarer til døren over hele Danmark. Den nye forretning bliver en overbygning i forhold til koncernens nuværende netbutik, Irma.dk., der fortsætter, men fremover vil fungere som en ”shop-i-shop”.

”Målet er, at vi hjælper til en lettere hverdag for flere danskere, hvor vi ikke mindst har fokus på travle børnefamilier over hele landet. Varerne er dem, man kender fra alle Coops kæder, så der bliver tale om ”alt det bedste fra Coop,” siger koncerndirektør Jan Madsen.

Med Coop.dk vil kunderne få et større udbud, end de hidtil har kunnet få på internettet, idet den nye butik har over 8.000 forskellige varer. Samtidig vil prisniveauet blive sænket, hvor der vil være et fast lavprisprogram på 500 af de mest almindelige dagligvarer til ”everyday low prices”.

”Irma.dk har en god udvikling, men vi ønsker at komme bredere ud med et koncept, der appellerer til en større del af befolkningen,” siger Jan Madsen.

Ud over Irma-butikken kommer der yderligere 24 ”specialbutikker”, f.eks. ”Meyers”, ”Änglamark” og butikker for vegetarer og butikker udelukkende med økologiske, laktosefrie og sukkerfrie varer.

Besøg butikken her: mad.coop.dk

Yderligere information: Koncerndirektør Jan Madsen 51 59 38 38

coopdk_MAD_BIL

 

   

 

 
   
   
   
   
   

Vælg leveringstidspunkt

Vi vil gerne sikre os, at dine varer er på lager, når du skal bruge dem.
Derfor bedes du vælge sted og tidspunkt for at kunne fortsætte med at handle.

Vælg første leveringstid

Efterfølgende måltidskasser leveres samme ugedag og tid


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amountText}} kr. * {{selectedSlot.step2DiscountedAmountText}} kr.


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Du forsøger at ændre postnummer for din levering, men det er desværre ikke muligt. Hvis du vil have leveret dagligvarer i dette postnummer, skal du lave en ny bestilling hos din lokale Coop-butik, som du nu kan handle hos online.
{{localStore.city}}
Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Tidspunkter, hvor du ikke behøver at være hjemme

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Tidspunkter, hvor du skal være hjemme

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

Deadline for bestilling

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 

 

dagligvarer online

I situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger selv ved bestillingen, om du siger ”ja” til erstatningsvarer.

Erstatningskriterier

Har du sagt ”ja” til erstatningsvarer, vil du enten:

1) Modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte.

2) Modtage en vare af lavere kvalitet til en lavere pris (prisen på den leverede vare).

Har du ikke sagt ”ja” til erstatningsvarer, eller kan vi ikke finde en passende erstatning, skal du naturligvis ikke betale for den pågældende vare, og beløbet udgår af din faktura. 

Udsolgte varer

Du kan desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk MAD.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig holdbarhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere varen, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare" ud fra ovenstående erstatningskriterier, såfremt du har sagt ”ja” til erstatningsvarer.

Du kan desværre ikke få leveret på det tidspunkt du tidligere har valgt

I mens du har været væk, er det det ønskede leveringstidspunkt desværre ikke længere tilgængeligt.Vælg venligst et andet leveringstidspunkt.
Ja tak - lad mig vælge et andet leveringstidspunkt
Jeg vælger et leveringstidspunkt senere

Vil du beholde din reservation?

Vi reserverer i øjeblikket dine varer samt dit valgte leveringstidspunkt.

Din reservation udløber om {{remindercountdown}} sekunder

Annullerer du din reservation eller er tiden herover udløbet, så kan vi ikke garantere dig, at alle varer og dit valgte leveringstidspunkt vil være tilgængelige ved afslutning af dit køb.

Du vil stadig kunne se dine varer i kurven uanset dit valg.

Ja tak - behold reservationen
Ja tak - behold reservationen
Annuller reservationen

Disse varer er ikke længere tilgængelige

Det er desværre ikke alle produkterne fra din tidligere ordre, som stadig er tilgængelig i vores butik. Det beklager vi. Nedenfor kan du se hvilke varer, der ikke længere er tilgængelige.

Kundeservice

{{lineItem.displayName}} {{lineItem.brand}} {{lineItem.displayName}} *

Flyt varer til din ordre?

Der er varer i din indkøbskurv. Vil du flytte disse varer til ordren, der leveres {{vm.deliveryText.toLowerCase()}}?

Der er varer i din indkøbskurv.
Ønsker du at beholde disse varer eller at fjerne dem fra kurven? {{vm.deliveryText.toLowerCase()}}