Engangsservice 

Til fest og fødselsdag kan opvasken hurtigt blive en stor mundfuld. På Coop.dk MAD finder du et stort sortiment af både engangstallerkener, engangsbestik og engangskrus. Engangsservice gør det så nemt som muligt at servere god mad for dine gæster og samtidig slippe for opvasken. Bedre og nemmere bliver det ikke at holde festlige arrangementer.

I vores store sortiment af engangsservice finder du alt, hvad du skal bruge til fest, hvis du gerne vil undgå opvasken. Du finder både tallerkner, dybe tallerkner, bestik og krus. Foruden engangsservice til festen og fødselsdagen finder du også balloner, lys og tallerkner med forskellige mønstre, der gør fødselsdagen lidt mere festlig og farverig. Kort sagt finder du alt til at dække et flot bord, som er lige til at smide i skraldeposen efterfølgende, så du slipper for opvasken.

I vores sortiment finder du bio paptallerkner fra Duni, som er elegante tallerkner der viser omtanke for miljøet. Du finder også Svanemærkede paptallerkner fra Änglamark.

Engangsservice er især praktisk, hvis du skal holde børnefødselsdag for hele børnehaven eller klassen. Hold børnefødselsdag i ro og mag og frygt ikke, at det fine service går i flere stykker.  

 

Middag i det fri

Står den på picnic eller en hyggelig skovtur i det fri, får du også glæde af godt engangsservice, som du kan købe i både plastic, pap og bio pap. Det er transportabelt og nemt at have med i tasken. Så slipper du for at slæbe tunge tallerkner og krus samt frygten for, at det går itu.

Køb alt til festen på Coop.dk MAD og få leveret både engangsservice, mad, snacks og drikkevarer lige til døren. Nemmere bliver det ikke at holde fest eller andre hyggelige arrangementer.

Mangler du inspiration til menuen, finder du også et væld af spændende opskrifter, som du kan lade dig inspirere af.