Servietter – Dæk et fint bord

I Danmark er vi kendt for at være gode til at hygge os sammen med andre på mange forskellige måder. På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af dagligvarer, som kan være med til at sprede hygge.

Du finder blandt andet et farverigt udvalg af servietter, som du kan bruge til at dække et flot bord og danne en hyggelig stemning for dig og dine gæster. Du finder servietter til enhver anledning, hvad enten det er til en festlig lejlighed eller blot til hverdagen. Gør også hverdagsmåltiderne lidt mere ekstravagante og dæk bordet med fine farverige servietter. Der er aldrig én dag, der ikke fortjener hygge.

Skal du holde fest og gerne vil løfte borddækningen til et højere niveau, kan du vælge at folde dine servietter. Der findes et hav af foldemuligheder. Du kan folde viften, rosen eller en helt anden figur. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kort sagt finder du servietter i flere farver, så du kan dække et bord, der passer til farverne i dit hjem, årstiden og til højtiderne. I vores sortiment finder du også svanemærkede servietter, som er med til at skåne miljøet.

Lad lyset danne hyggen

Med stearinlys kan du nemt danne en hyggelig stemning i de kolde og mørke måneder. Noget af det bedste ved de mørke og kolde vintermåneder er muligheden for at hygge sig inden døre og lade det dunkle og hyggelige skær fra stearinlysene skinne i hele hjemmet.

I vores udvalg af stearinlys finder du svanemærkede lys til gavn for miljøet, og både fyrfadslys og kronelys kan du købe i 100 % ren stearin. Du finder også et lækkert sortiment indenfor levende- og batteridrevet lys. Find både fyrfadslys og kronelys og få glæde af både dine fyrfadsstager og lysestager.

Brug de fine lys til at dække et flot bord, når du venter gæster. Du finder både servietter og lys i de samme nuancer, så du kan danne en gennemført borddækning.

Husk, at vi leverer alle dine varer direkte til døren, når du handler online på Coop.dk MAD. Så slipper du for at slæbe alle de tunge poser hjem.