Kontorartikler

Bliv klar til studie- og skolestart eller fyld op i hjemmekontoret med vores udvalg af diverse kontorartikler. Her på Coop.dk MAD finder du alt fra kuglepenne og farveblyanter til papirblokke, clips, plastlommer og meget andet. Du får alle vores kontorartikler til faste lave priser uanset sæson.

Med vores store udvalg af kontorartikler kan du nemt optimere dit hjemmekontor med alle de skriveredskaber og kontorartikler, du står og mangler. Når du bestiller dine kontorartikler online på Coop.dk MAD, leverer vi dem direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke at handle ind til hjemmekontoret, studiestarten eller de små, der starter i skole.

Så løber du ikke tør for skriveredskaber

Har kuglepennen flyttet sig fra skrivebordet til tasken og videre til et helt tredje sted? Eller måske er din eneste gode kuglepen løbet tør for blæk? På Coop.dk MAD har vi alt i skriveredskaber, så du altid har dem, du skal bruge, lige ved hånden.

Er du den glemsomme type, eller elsker du blot at tage notater i hånden til en forelæsning på studiet, kan du her finde et væld af huske- og skriveblokke – både med linjeret og ternet papir. Vi har også kuglepenne i forskellige farver, så du nemt kan holde system i dine notater uden besvær.

Er du den kreative type, eller skal du reparere noget, som lim kan fikse, kan du også finde limstifter, universal-lim og kontaktlim her på siden. Hvis lim ikke kan gøre arbejdet, kan du også finde tape eller papirclips. Vi har derfor alt det, du har brug for, til en god studiestart eller til kontoret derhjemme.

Skal børnene tilbage i skole efter sommerferien, er det også her, du finder alle nødvendige redskaber til penalhuset. Find alt fra farveblyanter, passer-sæt til permanent markers og viskelædere. Så bliver de små helt klar til at indtage dansk- og matematiktimen.

Slip kreativiteten og legebarnet løs

Familiehygge over et brætspil er en god måde at tilbringe kvalitetstid med hinanden. Med lidt snacks ved siden af i form af enten slik, kager og tærter eller frugt og bær, kan I gøre spilleaftenen lidt mere spændende for både store og små.

På Coop.dk MAD finder du spil, som både børn og voksne kan være med til. Konkurrér mod hinanden i et spil Bingo eller Ludo. Sæt balanceevnerne på prøve med Klodsmajor. Eller tag Yatzy-spillet med i sommerhuset.

I kan også give jer i kast med at lave perleplader med perler i flere farver og stiftplader i mange forskellige former fra Hama. Med vores udvalg af brætspil er der mange muligheder for flere timers sjov. De kreative kan folde sig ud med udvalget af male- og tegneartikler. Kun fantasien sætter grænser.