Hus og have – Produkter til brug ude og inde

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af produkter til brug i huset og i haven, så du altid kan holde hjemmet og dets udearealer vedlige hele året rundt. Når du venter gæster, er det altid rart, at huset viser sig fra sin bedste side, og det samme med haven, hvis vejret byder til udeliv, hygge og sjov i det fri.

Vi har gjort det nemmere for dig at holde styr på både hus og have med vores udvalg af diverse artikler til din bolig. Lad dig friste af vores mange produkter til hus og have og find det, du står og mangler til brug i hjemmet på Coop.dk MAD.

Hold haven pæn hele året rundt

For mange husejere er haven et langvarigt projekt, der kræver megen tid, kærlighed og omsorg. Det gælder hele året rundt og ikke kun i de lune sommermåneder, hvor det er fristende bare at sætte sig i haven og nyde det gode vejr.

For mange husejere er det derfor ingen hemmelighed, at haven kan være noget af det mest krævende at holde ved lige, hvis man ikke er typen, der har grønne fingre. Græsset og hækken gror, ukrudt titter frem alle mulige steder og blomsterne skal vandes og gødes jævnligt. Grønne udfordringer er der nok af.

For at haven kan vise sig fra sin bedste side, kræver det en kærlig hånd. Hvis du elsker blomster og smukke bede, er planteernæring derfor et godt alternativ til at styrke plantens vækst og sikre grønnere blade og flotte blomster. Du kan bl.a. prøve planteernæring fra Substral, der giver næring til alle grønne og blomstrende planter i jorden.

Hus og have er familiens hjem

Det kan være en større opgave at holde både hus og have ved lige hele året rundt. Rengøring og rens indendørs tager tid og det samme gør havearbejdet, som kan tage flere timer at komme igennem. Der er dog mange ting at elske ved både hus og have, når tiden byder til hyggeligt samvær med familien.

Om sommeren kan du blandt andet grille sammen med familien med det helt rigtige grilltilbehør i haven. Du kan give dig i kast med at stege saftigt kød eller fisk og sprøde grøntsager. Hvis du vil spare tiden på at forberede tilbehør til en hyggelig grillaften med familien eller venner, kan du også prøve vores færdigskårede salater, der byder på frisk smag af alt det sunde.

Bestil alt til husholdningen i dag og få dine varer leveret direkte til hoveddøren. Nemmere bliver det ikke at holde både hus og have flot hele året rundt.