El-artikler – Batterier, elpærer og LED-lys

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af diverse el-artikler til hjemmet. Vi har alt fra batterier, elpærer, batterilys, LED-lys til sikringer og meget andet. Du kan derfor finde de el-artikler, du mangler til hjemmet lige her på Coop.dk MAD.

Vi har et bredt udvalg af el-artikler til alle dine huslige projekter, uanset om du skal have lys i dine lamper, mangler batterier eller batterilys til dine lys eller skal have ordnet dine sikringer. Få lys i mørket med vores udvalg af sparepærer og elpærer og få gang i dine trådløse apparater med vores forskellige slags batterier. 

Stort udvalg af el-artikler til hjemmet

Her på Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af el-artikler til hjemmet i diverse kategorier. Vi har el-artikler af høj kvalitet fra kendte mærker som Phillips, Energizer, LED og mange flere. Vi gør det derfor nemt for dig at finde frem til alle de bedste el-artikler, som du står og mangler.

Du finder sparepærer og elpærer med både store og små fatninger og med forskellig slags watt, så du kan finde de el-artikler, der passer til dine lamper. Er sikringen gået, finder du også sikringer fra Elworks med seks stykker i en pakke, så du altid har ekstra sikringer derhjemme, hvis den skulle springe igen.

Mangler du batterier til dit køkkentilbehør eller fjernbetjeningen, kan du også finde dem her på Coop.dk MAD. Vi har både de klassiske AA- og AAA-batterier i små og store pakker med op til 24 batterier samt 9V batterier. Er du på udkig efter knapcelle batterier, finder du det også her i vores sortiment. Vi har desuden LED batterilys til dine lys samt ægte stearinlys med batterilys i.

Skulle du have interesse i at købe Svanemærkede batterier, har du også mulighed for det. Vi har både AA- og AAA-batterier fra Energizer, der er Svanemærket. Det er verdens første batterier, der er lavet med genbrugte batterier med op til 80 % længerevarende effekt.

Spar penge med elsparepærer og LED-lys

Det er ingen hemmelighed, at lys koster penge. Når du køber sparepærer eller LED-lys, er der dog penge at spare. Med de bedste sparepærer eller LED-lys får du nemlig både godt lys i boligen og sparer penge og energi. Vi har samlet et større udvalg af elsparepærer og LED-lys på Coop.dk MAD, så du både kan spare penge og slippe for en tur i supermarkedet.

Når du køber dine el-artikler på Coop.dk MAD, får du dine varer leveret lige til døren. Så når en pære er sprunget, eller fjernbetjeningen mangler batterier, kan du med det samme bestille de el-artikler, som du står og mangler.