Frugt som er lige til at spise 

På Coop.dk MAD har vi gjort det nemt for dig at spise mere frugt og huske salaterne til aftensmaden. Du finder skåret frugt, der er lige til at spise eller til at komme i en sund og lækker frugtsalat. Slip for at bruge tid på at skære din ananas eller knække din kokosnød – nu kan du nyde frugten uden selv at skulle frem med skærebræt og kniv.

Skal din morgenmad helst kunne forberedes og spises hurtigt, og har du ikke tid til at skære lidt frisk frugt til din yoghurt eller skyr, så er vores skåret frugt den perfekte løsning. Det er også en lækker snack at tage med på farten eller på stranden, så du altid har lidt lækkert og sundt med i tasken.

 

Salater – Når det skal være nemt og lækkert

Et bredt og velsmagende udvalg af forskellige salater gør det nemt for dig at sammensætte en sund og smagfuld aftensmad. I en travl hverdag kan det være svært at få gode idéer til nye og lækre salater samt finde tiden til at skylle og hakke de grøntsager, du skal bruge.

De færdige salater er derfor et nemt alternativ, hvis du gerne vil spare tid på madlavningen, og så smager du samtidig nye og spændende sammensætninger. Opfindsomheden er nemlig en vigtig faktor i vores salater i sortimentet, der spænder fra spidskålssalat og perlebygsalat til tomatsalsa og marokkansk tabouleh. Vi har selvfølgelig også den klassiske caesarsalat og forskellige pastasalater, der både gør sig godt til frokost på farten eller som tilbehør til middagen.

Du kan også vælge at købe vores økologiske kålblanding, tabouleh eller couscous og selv bestemme, hvad resten af fyldet skal bestå af. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du finder et stort udvalg af forskellige grøntsager og salattoppings, som du kan tilføje til din hjemmelavede salat og gøre den personlig.

På Coop.dk MAD går vi højt op i at sikre, at vores kunder får den bedste smag og kvalitet. Du er derfor altid sikret frisk frugt og sprøde salater – også selvom vi har skåret det hele for dig. Med Coop.dk MAD ved hånden bliver dine måltider aldrig kedelige – og de forbliver sunde. Vores frugt og salater er lækre og lige til at servere eller til at tage med dig i tasken. Alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig at få et sundt og nærende måltid, der også smager godt. 

Husk, at når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine dagligvarer direkte til døren. Så kan du handle i ro og mag hjemmefra, og du slipper samtidig for at slæbe de tunge bæreposer hjem.