Færdigretter – Spar tid og penge

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af færdigretter, som du kan spise til frokost, aftensmad og som dessert. Færdigretter er nemlig ikke kun frysepizzaer og supper. Færdigretter kan også bestå af aftensmadsklassikere som boller i karry, bolognese og mere eksotiske, krydrede retter som chili con carne og vietnamesisk nudelret med sprøde grøntsager.

Du finder et stort udvalg af klassiske færdigretter og færdigretter, der tager dig med ud på nye smage her på Coop.dk MAD. Vi har noget fra ethvert køkken, hvad enten du er til italiensk, spansk, asiatisk eller græsk mad. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din aftensmad, frokost eller dessert, der blot skal opvarmes uden den store tilberedning i køkkenet.

Få mere tid til det, der tæller

Vores udvalg af færdigretter på Coop.dk MAD giver dig mere tid i hverdagen, så du ikke skal bekymre dig om madlavningen. Hvis du varierer nogle af ugens måltider med færdigretter fra vores sortiment, får du derfor større overskud til madlavningen på de dage, hvor du gerne vil kreere noget mere tidskrævende i køkkenet.

Når du køber færdigretter, kan du få mere tid til det, der tæller i en travl hverdag, hvor både familie og aftensmad skal harmonere sammen. Du får samtidig også en større madlavningslyst på de dage, hvor der er tid til at stå og kokkerere med børnene.

Vi har et stort udvalg af nemme færdigretter, som sparer dig for både tid og penge. Alle vores færdigretter fås nemlig til faste lave priser hele året rundt. Når du kaster dig ud i færdigretter fra vores sortiment, vil du derfor opleve et større overskud til at lave lækre retter de dage af ugen, hvor tiden byder til det.

Færdigretter – Også som dessert

Hvis du gerne vil sammensætte en lækker dessert i weekenden eller til festlige lejligheder, kan du også finde et stort udvalg af velsmagende desserter her på Coop.dk MAD. Vi har kager og tærter i mange forskellige varianter, både med chokolade eller med smagen af frugt og bær.

Er du mere typen, der elsker at sætte tænderne i en sød pandekage med is og sorbet til, kan du også finde et udvalg af de klassiske pandekager her. Skulle lysten til en lækker chokolade Panna Cotta trænge sig på, kan du også finde en udgave af denne klassiker i vores sortiment. Vi har en dessert for enhver smag.

Køb dine færdigretter på Coop.dk MAD og spar samtidig tid ved at få dine varer leveret lige til døren. Det er nem mad i en fart!