Nem mad – Let at købe, let at lave

Nem mad fås i mange forskellige former og smagsvarianter. På Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af populære færdigretter til faste lave priser. Vores populære retter er til dig, der ikke har meget tid i hverdagen. Til dig, der holder både arbejdsliv og privatlivet i tæt snor og ikke kan finde tid eller lysten til at knokle i køkkenet. De er til dig, der har lange arbejdstider eller til dig, der blot ønsker at bruge tiden på noget andet. De er især til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller smag blot fordi, at madlavningen skal gå hurtig.

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af nem og hurtig mad. Og nem mad i høj kvalitet uden tilsætningsstoffer og flere økologiske varianter, så du ikke nødvendigvis skal gå på kompromis med kvaliteten, blot fordi det skal gå stærkt. Vores udvalg består af familiens favoritter og nye spændende retter, der blot skal i ovnen. Vi har også en masse nemme retter der blot kan spises, som de er.

Vil du gerne lave lidt af maden selv, tilbyder vi også et stort udvalg af ”gør-det-selv”-kits, hvor alle ingredienserne er tilberedt for dig. Det eneste, du skal gøre, er, at sammensætte ingredienserne til den ønskede ret. Du vælger helt selv, hvor nemt det skal være. Uanset hvad du vælger, er du altid garanteret nogle skønne og velsmagende retter. I vores delikatesseafdeling laver vores slagtermester desuden dagligt en lang række friske retter til dig.

Du kan eksempelvis prøve vores populære mørbradsvøb, der blot skal steges af på panden, før den er serveringsklar. Du finder også nem mad fra Meyers, som kun kræver en tur i ovnen, hvorefter du har et velsmagende måltid af højeste kvalitet. Meyers færdigretter fås desuden kun eksklusivt i Coop og ingen andre danske supermarkedskæder. Her kan du vælge mellem både boller i karry, lasagne og mange andre af familiens favoritter.

 

Nem mad gør hverdagen lidt nemmere

De populære og nemme retter fås både i frisk og i frossen tilstand til faste lave priser. Her finder du naturligvis både burgere, pizza og forskellige china boxes. Vælger du eksempelvis at gå med en sprød pizza, finder du alt fra den klassiske Margaritha-pizza til en udsøgt og speciel gourmetpizza eller blot pizzabunde af højeste kvalitet fra Il Fornaio, som du selv bestemmer toppingen til. Vores udvalg giver noget til enhver smag.

Vi er altid på udkig efter nye, populære og nemme retter, der er nemme at gå til. Det giver dig mulighed for at opleve ny og lækker nem mad, der stadig er nemt at tilberede. Du kan ligeledes finde et stort og lækkert udvalg af forskellige pasta- og fiskeretter på frys, der kun kræver en opvarmning. Vi har også et spændende udvalg af populære vegetarretter, supper og færdige, lækre salater eller blot vasket og skyllet grønt lige til salatskålen som fx økologiske spinat eller rucola. Vi har noget for enhver smag, når det skal være nemt, hurtigt og velsmagende.

Når du handler på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til hoveddøren. Det er både hurtigt, sikkert og nemt. Du får samtidig mere tid til alt det sjove i hverdagen, da du slipper for både at handle og at stå for madlavningen.