Surmælksprodukter

På Coop.dk MAD har vi mange forskellige populære surmælksprodukter. Vi tilbyder alt fra økologisk yoghurt, drikkeyoghurter, soya-produkter, laktosefri og nøglehulsmærkede yoghurter, ligesom du også finder alle dine andre surmælksprodukter på Coop.dk MAD. Skyr, tykmælk, creme fraiche, A38 og mange andre surmælksprodukter gemmer sig i sortimentet. Find nemt dine favoritter eller prøv noget nyt til morgenmaden, madlavningen eller noget helt tredje. Surmælksprodukter er fyldt med gode mælkesyrebakterier, der er gode for maven og giver en god start på dagen.

Vi har også de populære yoghurter i bægre, der er nemme at tage med på farten. De kan også nydes som en lille snack i løbet af dagen, når den lille sult melder sig. De fås i mange forskellige varianter, der passer lige til dit behov - uanset om det er til morgenmaden, mellemmåltidet eller den sunde dessert.

På Coop.dk MAD kan du finde netop de surmælksprodukter, der passer dig. Vi har et væld af forskellige smagsvarianter. Du slipper for ømme skuldre, når du ikke længere skal slæbe yoghurt eller ymer hjem i litervis. Vi sørger for, at dine surmælksfavoritter bliver leveret frisk til din dør.