Smør og andre fedtstoffer du skal bruge til hjemmebagningen


I de danske hjem er hjemmebagning begyndt at fylde mere end nogensinde før. Derfor har vi på Coop.dk MAD samlet et stort udvalg af æg, smør og gær i god kvalitet – også i økologiske udgaver, så du altid kan finde alt det, du skal bruge til at lave et lækkert bagværk.

Vi gør os umage med at finde de mest populære og nye varer, der kan inspirere dig til nye madoplevelser hver eneste dag. Vi får vores varer leveret fra mange forskellige steder, så du altid selv kan vælge, hvor dine produkter skal stamme fra.

Du kan blandt andet købe dine økologiske æg på Coop.dk MAD og dermed være sikker på altid at have friske æg ved hånden, når du kokkererer eller bager lækre brød og boller eller en sød kage. Vi har alle de ingredienser, du skal bruge, når du selv hopper i forklædet.

Æg – Økologiske æg fra danske høns

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af æg i god danskproduceret kvalitet. Vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde økologiske æg, der vidner om, at æggene kommer fra høns, der lever under gode og frie forhold med plads til udfoldelse. Vi har økologiske æg fra både Änglamark, Irma og Dueholm.

Æg kan bruges til mange ting i køkkenet, hvad enten det er til en sund morgenmad, frokost, aftensmad eller til en lækker dessert. Du kan også finde pasteuriserede æggeblommer, hvis du skal lave en lækker råcreme til en omgang abemad, hjemmelavet is, koldskål og andre desserter. Vi har også pasteuriserede æggehvider, der kan anvendes til fx panering, fromage, marengs og meget andet.

Mangler du en smør til bagningen, eller når du skal stege saftigt kød på panden til aftensmaden, kan du også finde en masse forskellige smørvarianter her på siden.

Alt til bagningen samlet ét sted

På Coop.dk MAD finder du alt til bagningen samlet ét sted. Så du slipper for at skulle igennem flere butikker for at finde netop de ingredienser, du skal bruge til at kreere et lækkert bagværk. Hvis du mangler andet til din bagning, kan du også finde det her hos os. Vi har et stort udvalg af kolonialvarer, der kan forvandle ethvert bagværk til et mesterværk.

Du kan få dine varer leveret lige til døren. Vi behandler dem nænsomt undervejs, så dine æg når hele og uskadt frem. Det eneste, du selv skal gøre, er at trylle lidt i køkkenet og frembringe et lækkert bagværk eller andre gode retter med æg, smør og gær.