Ost – Kvalitetsoste til enhver smag

Er du til en blød brie, smøreost med hvidløg eller en gammel Ole? Uanset hvilke præferencer du har, kan du finde lige den ost, du ønsker, her på Coop.dk MAD. Vi har oste fra alle de kendte mærker som Arla, Riberhus, Thise Mejeri, Président og mange flere ostefavoritter.

Mulighederne er mange, og listen af ostevarianter er næsten lige så lang. På Coop.dk MAD kan du finde lige den ost, du har lyst til. Vi gør en dyd ud af at have et stort udvalg til dig. Du kan derfor både få din yndlingsost og samtidig lade dig inspirere til at prøve nye typer og varianter.

Her på Coop.dk MAD finder du både danske og udenlandske oste. Så lad dig inspirere af vores store udvalg og få dine varer leveret lige til døren, når du handler online hos os.

Et lækkert ostebord til en festlig anledning

Når du har gæster på besøg, er det nemt og hurtigt at servere et lækkert ostebord med et stort udvalg af forskellige modne oste. Det er nok nær det nemmeste at velanrette til en festlig anledning, og samtidig er ost også en skøn dessert for dine gæster. Du kan også anrette et lækkert ostebord til en hyggeaften med dine venner eller blot som en mindre selvforkælelse til dig selv.

Det eneste, der kræves til et lækkert ostebord, er sprøde kiks eller groft knækbrød og madbrød sammen med lækre, modne og smagfulde oste, der kan stille enhver lækkersult. Du kan også gøre ostebordet endnu mere interessant med både nye slags oste og gamle klassikere.

Ost i mange varianter – find dem på Coop.dk MAD

Ost er en populær spise, der kan gå til stort set alle måltider og i alle retter. Det er ikke mange, der kan modstå friskrevet parmesan på en lækker kødsovs, en lækker ostetopping på en sprød pizza eller en velsmagende skive ost på morgenbrødet. På Coop.dk MAD hjælper vi dig med at gøre madlavningen lettere ved at tilbyde alle tænkelige varianter af lækre oste til morgenbrødet, frokosten eller aftensmaden.

I vores store udvalg af oste finder du også salatost, hytteost og feta til salaten, en mild eller lagret skæreost til morgenbrødet, flødeost til rugbrødsmadderne i madpakken eller mascarpone til madlavningen. Du kan også finde ostehaps til de helt små, mozzerella som topping til din pizza og mange andre ostevarianter.

Når du bestiller dine varer online på Coop.dk MAD, får du dem leveret direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke at handle til ugens måltider med ost på menuen.