Mælk og fløde – Frisktappet fra danske køer

Mælk er en af de mest populære varer i de danske hjem, og den er for mange næsten uundværlig. Mælk er nemlig en vigtig kilde til en sund og balanceret kost, da mælk indeholder vigtige vitaminer og mineraler. Her på Coop.dk MAD har vi derfor samlet et stort udvalg af mælk og fløde til faste lave priser, som du får leveret direkte til din hoveddør, når du handler online.

Vi har et bredt udvalg af de populære typer som minimælk, skummetmælk, letmælk og sødmælk fra Arla, Irma, Thise Mejeri, Änglamark og mange flere. Du kan selvfølgelig også få kærnemælk, koldskål og syrnet mælk, hvis du er mere til den syrlige smag.

Du finder også din mælk og fløde i økologiske varianter. Vi har et stort udvalg af økologisk mælk og fløde, hvilket er din garanti for, at mælken kommer fra køer, der lever frit på græs.

Med vores store sortiment går du aldrig ned på mælk og fløde til morgenkaffen, mælk til müeslien og havregrynene eller den uundværlige fløde til sovsen. Gå på opdagelse i vores store mælkesortiment og find den mælk, som er hele familiens favorit.


Nyd et koldt glas mælk hver eneste dag

Mælk er en vigtig kilde til mange nærende vitaminer og mineraler, der sørger for en sund balance i kroppen. Mælk indeholder nemlig en helt særlig sammensætning af næringsstoffer som calcium, protein, vitamin B2, B12, kalium, fosfor og jod, som gør underværker for både krop og helbred.

Husker du mælken til dine måltider, får du også et dagligt indtag af kalk, som er vigtigt for at bibeholde stærke knogler. Der er derfor mange gode grunde til at kaste sig over mælken hver eneste dag. Hvis du ikke er så meget til smagen af mælk, kan du med fordel komme den i en god kop kaffe eller en kop te og stadig få de vigtigste næringsstoffer fra mælken.


Mælk og fløde – økologisk, laktosefri eller vegetabilsk

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af mælk og fløde i forskellige varianter. Du finder blandt andet en vegetabilsk udgave af havredrik fra Oatly, laktosefri mælk fra Arla, kokosmælk fra Naturli’ eller en økologisk laktosefri mælk fra Thise Mejeri. Hvis du er til milkshake, iskaffe, flødeskum eller soyadrik, kan du også finde det blandt vores store sortiment på Coop.dk MAD.

Når du køber mælk og fløde på Coop.dk MAD, er du fri for selv at bære de tunge varer til din dør. Den klarer vi nemlig for dig, og vi garanterer samtidig en frisk levering.