Mejeri – Kvalitet til middagsbordet

På Coop.dk MAD finder du et fantastisk udvalg af lækre og kvalitetsrige mejeriprodukter. Du kan finde alt fra æg og gær til friske mælkeprodukter i mange forskellige varianter. Uanset, hvad du finder af lækre produkter i vores mejeriafdeling, kan du altid være sikker på at finde mejerivarer med god smag og af høj kvalitet. Du kan blandt andet finde yoghurt til morgenbordet, mælk som supplement til frokosten, gær til brøddejen eller fløde til aftenkaffen. Vores mejeriafdeling har noget for enhver smag og til ethvert måltid.

I mejeriafdelingen på Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af frisk mælk fra de danske gårde. Både fra små og store producenter – og ikke mindst fra Thise mejeri, som har været Coops partner for udvikling af økologiske mejerivarer af højeste kvalitet siden 1990. Den friske mælk bliver naturligvis leveret hver dag, og du får altid smagfuld mælk i den variant, du ønsker til morgenmaden, frokosten eller kaffen, når du handler ind hjemmefra. Du finder naturligvis alt fra minimælk, letmælk, sødmælk (og kakaomælk) til fløde, æg, smør og meget andet i vores store sortiment af mejerivarer.

Skal du bruge noget til et velsmagende dessert- eller ostebord? Så kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige oste, der byder på smagsoplevelser for både børn og voksne. Her kan du finde alt fra de klassiske skæreoste til morgenbordet til de mere specielle og lagrede oste til en lækker osteanretning eller tapas. I vores mejeriafdeling finder du både danske og udenlandske oste, der alle smager delikat. Nogle meget milde, andre stærke og lagrede. Hvilken smag, du vælger, afhænger blot af, hvad du er til. Du kan eksempelvis prøve den karakteristiske og økologiske Vesterhavsost eller måske en cremet skimmelost fra Bourgogne? Næsten uanset hvilken ost du er på udkig efter, kan du finde en ost i vores mejeriafdeling, der passer til netop dine behov og ønsker.

Mælkealternativer til dine mejeriprodukter - Leveret direkte til døren

Det er ikke alle, der kan nyde mejeriprodukter, men de skal ikke snydes for den lækre kvalitet og fantastiske smag. Hvis du ikke kan tåle mejeriprodukter, kan du i stedet finde et stort udvalg af laktosefrie mælkealternativer til de smagfulde mejeriprodukter. Du kan finde alt fra havre- og mandeldrikke til soyamælk og laktosefrie yoghurter. Se udvalget i specialbutikken laktosefri.

Når du handler dine mejeriprodukter på Coop.dk MAD, er du ikke blot sikret kvalitetsrige varer, men du sparer også en hel del tid og energi. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg i mejeriafdelingen. Du får dine mejeriprodukter leveret direkte til hoveddøren, så du slipper for slæbet.

Køb mejerivarer online. Vi leverer lige til din dør.