Saucer – Giver ekstra smag til maden

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af alle de populære saucer, bouilloner og lækre supper. Du finder derfor med garanti den sauce, der kan pifte dit måltid op.

Vi har masser at vælge imellem, når du skal finde det tilbehør til maden, der kan give ekstra smag. Prøv blandt andet en klassisk HP sauce til din biksemad eller en krydret Teriaky-sauce, når det skal være eksotisk. Du finder alle de populære saucer.

Sauce eller sovs – Tilbehør til klassiske retter

Sauce eller sovs er for mange mennesker en uundværlig del i klassiske og moderne retter. Der findes et utal af smagsvarianter, og en sauce kan laves på mange forskellige måder. Lige fra en pulverblanding til en opbagt sauce eller hjemmelavet fra bunden.

Her på siden finder du mange af de klassiske saucer, heriblandt bearnaisesauce, bechamelsauce, hollandaisesauce, champignon sauce, mornay sauce, BBQ-sauce og mange andre saucer, der kan pifte din mad op med ekstra meget smag.

Vi har også færdige sauce blandinger til din pizza, lasagne eller gryderetter. Prøv blandt andet Tikki Masala Curry, der er en indisk karrysauce, eller Korma, der er en cremet kokossauce, som er rig på smagen af aromatiske krydderier.

Mangler du en jævner til sovsen, finder du varianter til både lyse og brune saucer her på siden. Så kan du altid opnå en dejlig cremet konsistens i dine saucer, når du skal kreere et festmåltid for dine gæster.

Bouillon og fond – Smagsforstærkere til maden

Udover saucer kan du også finde bouilloner og fonder, der fungerer som smagsforstærkere til maden. Bouillon bruges tit i saucer og supper, men kan også slubres som en varm drik i de kolde vintermåneder.

Du kan prøve de populære bouilloner og fonder med ekstra meget smag fra Knorr, Maggi, Queens, Beauvais og mange andre mærker.

Supper til aftensmaden

Er du på udkig efter en nem aftensmad, der kun kræver en opvarmning og lidt tilbehør ved siden af i form af madbrød eller ris og pasta? Du finder en masse populære supper her på siden, som er særligt rare, når aftensmaden både skal være nem og lækker. Du kan blandt andet prøve en af Knorrs eller Baxters populære supper, som er lavet på friske råvarer og er fulde af smag.

Prøv fx den klassiske tomatsuppe fra Knorr, der byder på smagen af cremede tomater eller en lækker hummersuppe, aspargessuppe eller minestrone suppe, der alle er gode på de kolde vinterdage. Du finder også et større udvalg af Knorrs Cup a Soup, der er særlig god, når du er alene og skal have et hurtigt måltid på farten.

Når du bestiller online på Coop.dk MAD, får du dine saucer, bouilloner og supper leveret direkte hjem til dig.