Stort udvalg af frisk pasta, ris og bælgfrugter

Her på Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af pasta, ris og bælgfrugter. Gå på opdagelse blandt vores mange varer og find dine favoritter til faste lave priser. Vi har alle de populære pastatyper og en masse andre spændende varianter. Find dem her og få dem leveret hjem til dig. Uanset hvilken pastaret eller risret du drømmer om at lave, finder du pastaen og risen til det lige her.

Mange lækre retter med ris og pasta

I vores sortiment finder du et stort udvalg af frisk pasta og ravioli med fyld, som kun tager et par minutter at koge. Vi har også populære varianter som fx spaghetti, pasta penne og gnocchi.

Ris er en af de mest populære former for tilbehør til et utal af retter, derfor har vi et stort udvalg af ris. Vi har naturligvis hylderne fulde af både basmatiris, jasminris og sushi-ris. Derudover har vi blandt andet sorter som sorte fuldkornris. Brug ris til sushi, indiske retter eller en god dansk klassiker, såsom boller i karry.

Få inspiration til retter med ris og pasta under vores intelligente opskrifter.

Alternativer til ris og pasta

Lider du af glutenallergi, eller spiser du bare ikke ris og pasta? Så tøv ikke. I vores sortiment finder du en række alternativer, som du kan bruge som erstatning.

Vi har en stor samling af de mest populære linser og bønner. De er lækre både for sig selv, som tilbehør til kød, i salater og supper. Hvis du ønsker at prøve noget nyt, har vi også nye spændende varianter, som du kan lade dig inspirere af.

Prøv fx en salat med belugalinser eller en gryderet med butterbeans. Vi har også mange varianter af bælgfrugter. Gå på opdagelse i udvalget af quinoa, couscous og bulgur, der alle anvendes i et væld af forskellige salater, som kan bruges som tilbehør til lækkert kød.

Glæd dig til en lækker ret med pasta og ris, når du handler på Coop.dk MAD. Vi leverer alle dine varer direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke.