Mexicansk – Krydrede kødretter og sprøde nachos


På Coop.dk MAD er vi vilde med det mexicanske køkken. Derfor har vi samlet et stort udvalg af mexicansk inspirerede madvarer, der byder på alt lige fra tortilla, nachos, spice mix til salsa og meget andet lækkert fra det mexicanske køkken. Så kan du altid imponere dine gæster eller familien med et lækkert mexicansk måltid, der indbyder til en krydret smagsoplevelse med smagen af både det salte og det sure.

Med vores store udvalg af mexicanske madvarer kan du til enhver tid sammensætte et lækkert måltid med friske råvarer. Du kan blandt andet lave krydrede kødretter, sprøde nachos med salsa til, Chili con Carne eller bløde tortillas med krydret kød og sprøde grøntsager til.

Bliv inspireret af vores udvalg af mexicanske madvarer og find alt det, du skal bruge til en mexicansk aften her på Coop.dk MAD. Vi har samlet alle klassikerne til dig i vores lækre sortiment, der byder på produkter af høj kvalitet og til faste lave priser.

Det mexicanske køkken

Mexicansk mad er baseret på aztekernes og mayaernes madtradition i kombination med den spanske madtradition, der er rig på grøntsager, kød, krydderier og fisk. Et mexicansk måltid bliver ofte serveret som en farverig dekoration med en intens smag af lækre krydderiblandinger, der byder på smag af både stærkt, sødt og salt. Og det er netop det, der kendetegner et rigtigt mexicansk måltid.

Mexicansk mad byder desuden på et utal at lækre og smagfulde retter til hele familien. Mange er bekendte med den populære tortilla, som er Mexicos svar på rugbrød i Danmark. Tortilla er nemlig en af de helt store klassikere, når der skal serveres mexicansk mad på bordet.

Tortilla serveres ofte med krydret oksekød og lækre grøntsager som peberfrugt, majs og chili. Du kan også vælge at toppe din tortilla med ost og komme den i ovnen, så du får et rigtig lækkert resultat.

Krydderiblandinger fulde af smag

På Coop.dk MAD finder du også alle de rigtige krydderiblandinger, der får dit kød til at smage som ægte mexicansk kød gør. Prøv blandt andet de lækre krydderiblandinger fra Santa Maria eller Coops eget mærke af spice mix til burrito eller fajita.

Med vores store udvalg har vi gjort det nemt for dig at handle ind til en mexicansk inspireret aften, så familien altid kan nyde et lækkert mexicansk måltid. Når du handler på Coop.dk MAD, leverer vi alt til din middag direkte til din hoveddør.