Marmelade – Lækkert pålæg til morgenbrødet

På Coop.dk MAD har vi samlet et dejligt udvalg af de skønneste marmelader og smørbart pålæg til morgenbrødet. Vi har alt fra honning og sirup, nøddecreme, pålægschokolade til peanutbutter og meget andet lækkert pålæg, som kun de færreste kan modstå.

Hvem elsker ikke en lun bolle med Nutella eller et lille strejf af marmelade på ostemaden? Det gør vi på Coop.dk MAD, og derfor har vi samlet alle de kendte klassikere og populære fristelser af smørbart pålæg til faste lave priser. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den variant af marmelade eller smørbart pålæg, som du elsker til morgenbrødet. Nemmere bliver det ikke at sætte smag på hverdagen.

Smørbart pålæg – Alle de populære klassikere

På vores marmeladehylder finder du naturligvis de mest populære varianter med smagen af frugt og bær. Vi har både hindbær-, jordbær- og solbærmarmelade. Vi har også mere eksotiske slags som fx ingefær-, abrikos-, blåbær- og figenmarmelade. Uanset hvad du er til, har vi en marmelade, der passer til din smag.

Marmelade gør sig godt på et lækkert stykke morgenbrød med en god kop kaffe eller en varm kop te som supplement til den gode smag. Hvis du er mere til smagen af nødder, kan du også nyde et lyst stykke brød med et tykt lag Nutella fra Ferrero eller et andet cremet nøddepålæg.

Peanutbutter, der er lavet på jordnødder, kan også nydes sammen med et sprødt stykke knækbrød og madbrød som mellemmåltid, når sukkertrangen sniger sig frem henover eftermiddagen. Du kan også bruge det til madlavningen i en lækker sovs eller sammen med en lækker kylling.

Er du mere til smagen af chokolade, kan du også nyde et lækkert stykke brød med pålægschokolade fra Galle & Jessen, Irma eller andre af de populære mærker, som sætter ekstra kulør på hverdagen.

Honning og sirup – Ideelt til bagning

Hvis du er vild med søde sager, vil du elske vores udvalg af honning. Prøv fx Jakobsens særlige version, hvor honningen er blandet med sirup og chokolade. En lækker kombination, der byder på en fantastisk smagsoplevelse. Vi har også den almindelige blomsterhonning, der er fuld af fyldig og rund smag.

Honning byder på en lækker fornøjelse, der er ideel til pandekager og bagværk. Du kan også bruge den til yoghurt, müsli eller i teen.

Se vores store udvalg af smørbart pålæg her på siden og lad dig friste af alle de lækre varer. Vi leverer alle vores varer direkte til din hoveddør, når du handler online på Coop.dk MAD.