Krydderier – Smage fra hele verden

På Coop.dk MAD finder du krydderier fra alle verdens lande, der kan være med til at sætte trumf på din madlavning. Vi har alle de krydderier, du skal bruge, når du ønsker at give balance og dybde i dine retter både på hverdage og i weekenderne.

Du finder blandt andet en masse krydderispecialiteter, både rene krydderier og krydderiblandinger, fra Santa Maria, Urtekram, Mill & Mortar, Coop og mange andre. Vi har alverdens krydderier fra de bedste mærker, så du altid kan finde din yndlingsvariant af netop det krydderi, du foretrækker til at pifte en lækker ret op med.

Stort udvalg af alverdens krydderier

Skal dine retter være søde, sure, bitre eller salte? Du finder de helt rigtige krydderier på Coop.dk MAD. Her kan du finde alt det nødvendige, når du skal have fyldt op i dine krydderier i køkkenskabene.

På Coop.dk MAD finder du krydderier fra alle verdenshjørner, der byder på forskellige madkulturer og dertilhørende smage. Vi har alle krydderier til de klassiske retter, til de stærke retter og til dem, der er fulde af fyldig smag. Hvis du skal pifte en lækker sovs op, kan du også finde mælk og fløde, der kan give en dejlig, cremet konsistens i en lækker sovs fuld af velsmagende krydderier.

Hvis du har lyst til at prøve nye krydderier med andre smage, end du er vant til, er der også rig mulighed for det. Vi sørger nemlig for at fylde hylderne op med masser af spændende krydderier, så du altid har mulighed for at afprøve nye retter med lækre smage fra hele verden.

Skønne krydderier og krydderiblandinger

Vi har alle de mest populære krydderier, som er uundværlige i enhver husholdning, når du skal tilberede en lækker og smagfuld ret. Prøv blandt andet vores tørrede ramsløg. Det er naturens vilde hvidløg, som giver en dyb og intens smag i dine retter.

Du kan også give dig i kast med tørret oregano fra Santa Maria, der passer perfekt til en sprød pizza på rigtig italiensk manér, karry eller koriander til stærke asiatiske retter eller grillkrydderi til en saftig bøf på grillen på de lune sommeraftener.

Vi har også spice mix blandinger, hvis du vil give dig i kast med en mexicansk aften med madbrød til. Vi byder derfor på mange forskellige smage, der byder på lidt af hvert fra hele verden.

Fond er en populær klassiker i mange forskellige retter. Den giver en god dybde og balance i dine saucer, gryderetter og supper. Derfor har vi et bredt udbud af alle de populære varianter. Vi har kogt grøntsager og kød ned for dig, så du får en koncentreret smag. Så du sparer tid, når du handler din fond her på Coop.dk MAD.

Bestil alle de skønne krydderier og smagsforstærkere her og spar tid på at handle. Vi leverer det hele til din hoveddør.