Konserves til ethvert måltid

Her på Coop.dk MAD finder du alle dine basisvarer på dåse og i glas. Konserves er uundværlige i ethvert køkkenskab og altid gode at have lige ved hånden. Vores sortiment af konserves strækker sig over alt fra syltede agurker og flåede tomater til oliven, marinerede hvidløg og kapers. Du finder alle dine populære basisvarer til en fast lav pris og får dem leveret lige til døren.

Konserves er smagsgiver til små og store retter

Der er mange fordele ved at anvende ingredienser fra konserves i din madlavning. Konserves er ofte et hurtigere alternativ til tilsætning af smagsgivere, end hvis du selv skal bearbejde alt fra bunden. Det kan især være fordelagtigt, hvis du kommer sent hjem fra arbejde eller hvis du spontant inviterer gæster på middag.

Varer på konserves har også en dejlig, kraftig smag, som straks vil få smagsløgene til at danse. På Coop.dk MAD finder du fx lækre mosede tomater lige til at sprede ud på en hjemmelavet pizza med tomat. Du kan også eksperimentere med din egen tomatsauce til pizza og pasta, og blandt andet bruge flåede tomater som allerede er tilsat krydderier. 

Konserves kan også spille en af hovedrollerne i en hel ret, hvis aftenens menu fx står på en skøn chili con carne med masser af lækre kidneybønner.

Dåsemad der ikke rimer på kedelig

Dåsemad er ikke nødvendigvis lig med, at man går på kompromis med hverken kvalitet eller velsmag. Derfor har vi samlet et lækkert udvalg af alle de populære varer med gode friske råvarer. Vi har alt fra almindelige basisvarer til skønne delikatesser.

Prøv fx at gå på opdagelse blandt vores hylder med oliven. Vi har et bredt udvalg af den populære snack. De kan spises både for sig selv og i forskellige retter. Du finder dem i grønne, sorte, saltede og marinerede udgaver, til faste lave priser. Vores oliven er gode til dig, der elsker dem i alle former og farver og til dig, der måske lige er begyndt at få smag for den sydeuropæiske delikatesse.

I den søde afdeling har vi masser af populær frugt på dåse. Så fyld skabet op med de søde fristelser, så du altid er klar til at bage en kage eller lave en skøn kompot. Prøv fx at bage en mørdejstærte med syltede ferskner. En nem ret, der smager fantastisk.

Mulighederne er uendelige inden for vores konserves og glas-varer. Du finder med garanti det, du mangler inden for dine basisvarer. Du kan også lade dig inspirere af de mere alternative produkter. Vi har det hele her på Coop.dk MAD. Spar tid og besvær, når du køber ind hjemmefra.

Når du køber din konserves online på Coop.dk MAD, slipper du for det velkendte besvær med tunge poser, hanke der svigter og ømme skuldre. Vi leverer nemlig alle dine varer direkte til din hoveddør.