Pesto – Dressinger og dyppelse til maden

Det er ofte en god dressing, en frisk pesto eller en stærk sennep, som gør middagsbordets retter lidt ekstra spændende. En lækker dressing eller andet dyppelse kan nemlig være med til at sætte prikken over i’et på din mad og give ekstra meget smag.

På Coop.dk MAD er vi vilde med pesto og dressinger, som gør maden ekstra god. Derfor har vi samlet et skønt udvalg af alle de populære dressinger fra kendte mærker som Bähncke, Graasten, Coop, Meyers, Heinz, Irma og mange flere. 

Smage fra hele verden – Ketchup, pesto og hummus

Vores store udvalg af pesto, dressinger og andet dyppelse byder på noget for enhver gane, hvad enten du er til den søde eller stærke smag. Vi har alle slags dressinger, der får maden til at glide ned uden besvær. Står menuen på fisk, har vi et varieret udvalg af blandt andet remoulade til en lækker fiskefilet eller en sød sennep, når menuen står på en sprød grillpølse på grillen.

Vi har et stort og varieret udvalg af alle former for dressinger. Du finder naturligvis også den mest populære af alle; ketchup. Vi har masser af varianter af denne skønne basisvare. Du finder blandt andet den meget populære variant fra Heinz, der er fyldt med smagen af søde tomater.

Hvis du hellere vil prøve en anden ketchup, har vi også andre varianter. Vi har blandt andet en skøn ketchup fra Italien lavet på solmodne tomater, en ketchup med smag af karry eller den klassiske hotdog ketchup, der egner sig godt til grillpølsen.

Pesto og dressing til ethvert køkken

Vi har dressinger til ethvert køkken, hvor der bliver udforsket med smage på tværs af kulturer. Er du typen, der elsker at pifte madlavningen op med ekstra meget smag, er der derfor god mulighed for at finde tilbehøret til din madlavning her.

Vi har både hummus og tahin til det mellemøstlige køkken, tzatziki til det græske køkken, som egner sig godt til en lækker salat med friske grøntsager, eller burgerdressing til en lækker burger inspireret af den amerikanske stil.

I vores udvalg af dressinger og anden dyppelse finder du også lækre tomatsaucer som pizza topping til din pizza, chilisauce, eller ristede løg til en sprød hotdog.

Vi har derfor dressinger til enhver smag. Du finder et stort udvalg af lækre pestoer, dressinger og anden dyppelse til din salat, dit kød og dine grøntsager lige her. Når du handler online på Coop.dk MAD, bringer vi dine varer direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke at slippe for besværet med at løfte de tunge poser med hjem fra supermarkedet.