Kolonial – Delikate specialiteter til ethvert køkken

I vores kolonialafdeling på Coop.dk MAD finder du et populært udvalg af de bedste specialiteter fra både ind- og udland. Du finder ris, soya og saucer til de mange spændende asiatiske retter. Du finder tacos, dip og pandekager til retter fra det mexicanske køkken. Du finder pesto, olier og tapenade til et smagfuldt tapasbord fra Spanien. Du finder også et lækkert udvalg af snacks til den lille lækkersult samt et stort udvalg af populære morgenmadsprodukter til selv de travle morgener. Hylderne er kort sagt fyldt med gode kvalitetssikrede kolonialvarer til faste lave priser.

På Coop.dk MAD kan du altid fylde indkøbskurven godt op med alle de varer, du skal bruge i hverdagen og lidt ekstra til. Så er du altid sikker på at have en pose pasta eller et glas med pesto klar, hvis aftensmaden skal laves hurtigt og nemt, når tiden er knap.

Det er altid godt med et lille lager af forskellige kolonialvarer. Hvis du løber tør for marmelade til morgenmaden, vil du med et lager kunne gemme på et nyt glas i skabet. Kolonial er nemlig kendt for at kunne holde sig over længere tid, så længe emballagen ikke åbnes.

Hvis du ofte bager brød eller blot elsker at eksperimentere med kager, kan du også købe alt ind til både brød- og kagedejen. Vi har alt lige fra sukker til mandler, hvedemel til vaniljesukker, kondenseret mælk til økologisk kakao og meget andet.

Kolonialvarer, der smager af mere

Vi finder løbende nye varer og sætter en ære i at sikre et godt udvalg af vores kolonialvarer. Det betyder, at vi fører et stort udvalg i vores kolonialafdeling med samme høje kvalitet. Det gælder alt fra pestoen og krydderierne til marmeladen og pastaen.

Fælles for alle vores varer i kolonialafdelingen er den høje kvalitet og den fantastiske smag. Så er du altid sikret velsmagende varer til den perfekte anledning eller på en helt almindelig hverdag. Det betyder, at du kan blive inspireret af en masse nye forskellige muligheder. Du kan hurtigt og nemt give din madlavning et ekstra, eksotisk og lækkert pift. Mangler du inspiration til nye retter? Så find inspiration under vores intelligente opskrifter.

På Coop.dk MAD har vi gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt, og det betyder, at du kan få fyldt dine køkkenskabe op alle ugens dage, selvom du handler ind hjemmefra. Du får leveret alle dine varer direkte til døren. Så slipper du både for kø i supermarkedet og de tunge bæreposer på turen hjem.

Gå på jagt efter familiens favoritter i vores store udvalg af smagfulde kolonialvarer. Hvad enten det er marmelade, morgenmadsprodukter eller varer til aftensmaden, du er på udkig efter, finder du det med sikkerhed her. Der er noget for en hver smag i vores store sortiment.

Coop.dk MAD leverer dine kolonialvarer lige til døren, så du blot skal fylde skabene op.