Bagning – Bageartikler til brød og kager

På Coop.dk MAD kan du finde et stort udvalg af alle de bageartikler, du har brug for til din bagning. Hvis du er glad for at bage og sylte selv, finder du alt det, du skal bruge her til at bage og sylte både brød og kager og lækker marmelade.

Vi har samlet alle de populære ingredienser til bagning her på Coop.dk MAD, så du altid kan opnå det resultat, du ønsker. Vi har derfor gjort det nemt for dig at blive din helt egen hjemmebager, så du slipper for en tur i den lokale bager.

Se det store udvalg og find alle de bageartikler, du har brug for til din bagning. Vi har alt lige fra hævemidler, hvedemel, bagekrydderier, aroma og ekstrakt, bageblandinger til lagkagebunde og meget andet.

Alt til din bagning samlet ét sted

Det kan lyde simpelt at bage et luftigt brød eller en svampet chokoladekage, men hvis du ikke har alle de ingredienser, du har brug for, så bliver resultatet også derefter. Uanset hvad du mangler til din bagning, kan du finde det her på Coop.dk MAD. Vi har et væld af bageartikler, der kan pifte ethvert brød eller enhver kage op med ekstra smag, farve og konsistens.

Vores udvalg byder på alle de populære ingredienser, du har brug for til at bage brød og kager eller til at sylte med. Du finder produkter fra både Dr. Oetker, Urtekram, Svansø, Odense, Tørsleffs og mange andre af de kendte producenter.

Skal du bage et lækkert stykke brød, og ønsker du at pifte det op med ekstra meget smag, kan du vælge at tilsætte sprøde frø og kerner til dit bagværk. Du finder blandt andet et stort udvalg af græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø og mange andre varianter. Hvis du vil tilsætte lidt ekstra sunde vitaminer til dit brød, kan du også prøve vores udvalg af tørret frugt og grønt, som du kan putte i brødet. Det giver ekstra god smag og mæthedsfornemmelse.

Vi har også alle de mest nødvendige produkter, du skal bruge, når du skal sylte. Find blandt andet geleringspulver, melatin og atamon her. Så er du godt i gang med at fylde sylteglassene med lækkert syltetøj og marmelade.

Spar på bagetiden med bage- og kageblandinger

Hvis du gerne vil bage selv, men ikke har tiden til det, så har vi en løsning til dig! Vi har samlet et stort udvalg af alle de populære bageblandinger, så du kan spare tid på din bagning derhjemme. Du finder både rugbrødsblandinger, blandinger til boller og en masser andre brødtyper.

Vi har også en lang række populære kageblandinger. De er nemme at gå til, og du er sikret et lækkert resultat hver gang.

Find det du mangler til dit hjemmebag eller spar tid med de populære kage- og brødblandinger. Bestil online, så leverer vi direkte til din hoveddør.