Asiatisk

Hos Coop.dk MAD finder du alt hvad hjertet begærer til et ægte asiatisk måltid. Her finder du alt fra tang, ris, nudler, saucer, kokosmælk, karrypasta, soya og meget mere. Alt sammen noget der er med til at pifte smagen op og gøre dine rette til ægte asiatiske retter.

I asiatisk mad er kokosmælken faktisk en af de vigtigste ingredienser. Kokosmælken er med til at give en cremet smag og kan jævne de asiatiske retter, for eksempel wok. Kokosmælken kan derudover også bruges i det søde køkken til for eksempel pandekager og smoothies. Kokosmælken er lavet af de modne kokosnødders frugtkød, som frigøres fra skallen, rives og derefter blendes til vand, til det får den rette konsistens.

I vores sortiment finder du også krydderiblandinger fra Santa Maria, der gør det muligt for dig at opnå det bedste resultat, hver gang du laver asiatisk mad. Krydderiblandingerne tilsættes ofte til kokosmælken for at opnå den rigtige konsistens og autentiske asiatiske smag. Skal dagligdagens måltider gå lidt hurtigere, har vi også et stort udvalg af cup nudler og de klassiske Yum Yum nudler, der er klar på 3-4 minutter. Når du handler online på Coop.dk MAD bringer vi dine varer direkte til din hoveddør – så kan du nemt få gang i de asiatiske retter i køkkenet.