Pølser – Grillpølser og hotdogpølser

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af pølser og røgvarer i mange forskellige afskygninger. Du kan både finde pølser til grillen, til de lune sommeraftener eller til hotdoggen på panden, når det skal gå hurtigt. Vi har alt fra frankfurtere, grillpølser, vegetarpølser, wienerpølser til hotdogpølser og mange andre varianter, så der er noget for enhver gane.

Vælg de pølser du plejer, eller kast dig ud i nye, økologiske varianter. Vi har økologiske pølser fra Holmegaards Deli, Hanegal og Aalbæk. Du kan også vælge at give masser af smag til din brunch med brunchpølser og kalvebacon, hvis du står og mangler inspiration til brunchtilbehøret. Er du vegetar, så prøv også vores sortiment af vegetariske pølser.

Vi har samlet alle de mest populære mærker i vores sortiment. Du finder både pølser og røgvarer fra Tulip, GØL, Steff Houlberg, Langelænder og mange andre af de populære mærker.

Find dine pølser på Coop.dk MAD til en nem aftensmad på en travl hverdag eller til sommerfesten med venner og familie, hvor den står på sprøde pølser til grillen. Du finder også pølsebrød og fransk hotdog brød i vores madbrød sortiment, så du har alt til grillmaden.

Står du og mangler dressing og andet dyppelse til dine pølser og tilbehør til grillaftenen, kan du også finde det i vores udvalg af dressing, pesto mm.

Stort udvalg af røgvarer og topping

Blandt udvalget af pølser og røgvarer på Coop.dk MAD finder du også mange bud på topping til din hjemmelavede pizza, gryderet eller marineret kød. Du finder både cocktailpølser, chorizo og kalvebacon, som giver ekstra meget smag til dine retter. Du kan blandt andet vælge at svøbe dine pølser eller kyllingefilletter ind i kalvebacon, så du opnår et mere sprødt resultat.

Til snacksulten eller madpakken kan du også finde økologiske udgaver af snacksalami, når den lille sult trænger sig på henover eftermiddagen. Der er derfor mange muligheder for at finde frem til netop de pølser og røgvarer, som du står og mangler til middagen.

Sprøde pølser til en grillaften

Står du og mangler pølser til grillen, så køb dine pølser online på Coop.dk MAD. Vi har et stort udvalg med faste lave priser på vores pølser og røgvarer, som du får leveret direkte til din dør. Mangler du sprøde pølser til en grillaften med familie og venner, er det derfor her, du finder dem.

Du kan købe alle dine varer online på Coop.dk MAD og spare dig selv for tiden og besværet med de tunge indkøbsposer.