Oksekød – Kød til hverdagen

På Coop.dk MAD har vi samlet et populært udvalg af oksekød til dig, så du slipper for at tage i supermarkedet og handle kød. Hvad enten du skal bruge hakket oksekød til en klassisk bolognese eller skal have gæster over til en langtidsbraiseret oksebov, har vi det hele på Copo.dk MAD.

Vi leverer desuden din bestilling på oksekød direkte til din hoveddør. Så slipper du for besværet med at slæbe tunge poser hjem fra supermarkedet og kan i stedet bruge tiden derhjemme på at klargøre middagen. Når du bestiller dit oksekød på Coop.dk MAD, kan du være sikker på en frisk levering direkte til din hoveddør. Vi transporterer dit kød i kølekasser, så det holder sig friskt.

Find oksekød til hverdagens retter og til weekend, hvis menuen skal være lidt mere særlig. Vi har masser af populære varer i din online køledisk, så du kan spare tid på at lede længe efter det, du mangler til middagen i dit supermarked.

 

Retter med oksekød

Oksekød er en traditionel spise, som de fleste af os sætter tænderne i flere gange om ugen.

Vores udvalg byder også på et saftigt udvalg af Premium oksekød. Premium oksekød er kød fra fritgående, græsopfedet kødkvæg, som er nænsomt modnet i 40 dage for at sikre møre og saftige bøffer.

Venter du gæster til et middagsselskab, kan du blandt andet tilberede en oksefilet eller entrecote koteletter fra vores udvalg af Premium oksekød med en lækker sauce ved siden af sammen med sprødstegte grøntsager. Herefter kan du servere lækre kager og tærter sammen med is og sorbet eller andet indbydende, som dessert til middagen.

Mangler du inspiration til dine retter med oksekød, så find inspiration under vores opskrifter.

 

Økologisk oksekød

På Coop.dk MAD er økologi en høj prioritet, og derfor finder du også økologisk oksekød af dansk kødkvæg blandt vores udvalg. Du kan både finde økologiske tykstegsbøffer, oksetykstegsbøffer, engelske bøffer eller økologisk hakkekød til de klassiske retter.

Flere af vores kødvarianter er desuden mærket med Økologi, dyrevelfærd, Dansk eller Nøglehulsmærket, så du kan være sikker på, at kødkvæget har levet under gode forhold.