Lammekød – Køb lammekød online på Coop.dk MAD

Som noget helt særligt har vi et spændende udvalg af lammekød her på Coop.dk MAD, som vi er stolte af. Derfor kan du handle til lækkert og velsmagende lammekød.

Her på Coop.dk MAD sørger vi for at give dig de bedste muligheder for at vælge lige netop dét, du havde forestillet dig, når du handler hjemmefra. Derfor har vi et populært sortiment af dette lammekød, som kan bruges til enhver lejlighed. Du er garanteret en mør lammekølle til påsken, men også resten af året har vi et bredt udvalg af lammekød til lige den ret, du ønsker.

 

Inspiration til retter med lammekød

Mangler du inspiration til retter med lammekød, så har vi samlet en masse gode opskrifter til dig. Det møre lammekød har nemlig en blød smag og kan bruges på mange forskellige måder. Under vores intelligente opskrifter finder du et væld af opskrifter med lammekød, som kan laves hele året rundt.

Prøv blandt andet en lammekølle med cherrytomater, oliven, hvidløg og linser. Den perfekte opskrift til de kolde dage i løbet af året. Er vejret godt nok til at tænde op i grillen, så prøv opskriften på grillet lammekølle med asparges. Du kan tilberede lammekød på mange forskellige måder. Hvad enten det er på panden, i ovnen, i gryden eller på grillen. Dette er en ret, som kan laves hele året rundt, men retten bliver måske lige en tand bedre, når du kan nyde retten med nye danske asparges til. Synes du, det kan være svært et tilberede en hel lammekølle, så er opskriften på lammekoteletter med rosmarin og grønne asparges måske mere dig. Dette er også en opskrift, du kan lave uden at have huset fuld af gæster.

 

Hvad er forskellen på lammekød og fårekød?

Kært barn har mange navne. Lammekød, også kaldet fårekød, er kød fra får i forskellige aldre. Er du i tvivl om, hvornår man kalder kødet lammekød eller fårekød? Så kommer der en forklaring her. Et får er ofte et lam det første år, hvorfor det kaldes lammekød. Når fåret er over et år, er det et får, og kødet vil derfor blive kaldt fårekød. Dog sker det, at der oftest ikke skelnes mellem lammekød og fårekød, og så får al kød samme betegnelse; lammekød.

Har du fået appetit på en lækker ret med lammekøb, så bestil dine varer online her på Coop.dk MAD, og vi leverer direkte til din dør. Vi leverer vores varer i særlige bokse, så du er sikker på, at kødet leveres frisk.