Køderstatning – find lækre alternativer til kød

Du behøver ikke altid spise kød til et måltid. Der er nemlig kommet flere og flere alternativer til kød på markedet - og der kommer hele tiden nye varianter til. På Coop.dk MAD har vi samlet et bredt og spændende udvalg af køderstatning til dig, som gerne vil spise mindre kød i hverdagen.

Der kan være mange årsager til, at du gerne vil undgå kød. Nogle af dem kan være, at du er vegetar, veganer, eller at du gerne vil have en kødfri dag en gang i mellem. Undersøgelser viser, at hver 5. dansker skåner miljøet ved at skære ned på kødet i løbet af ugen.

I vores sortiment finder du køderstatninger som falafel, tofu, linser, quinoa og meget mere. Andre grunde til at vælge køderstatninger kan være, at du værdsætter dyrevelfærd, miljø, sundhed eller en bestemt religion.


Kan køderstatning virkelig erstatte kød?

Selvom du vælger køderstatninger, så betyder det ikke, at du skal gå ned på hverken smag, kvalitet, proteiner eller udvalget af retter. Der findes stadig et hav af lækre retter, som mange normalt vil spise med kød, men som du sagtens kan udskifte med velsmagende køderstatninger. Så tøv ikke, for du kan sagtens lave de klassiske retter såsom burgere, spaghetti bolognese og mange andre.

Lav blandt andet en saftig burger med lækre linsebøffer, quinoa-bøffer eller falafel-bøffer. Du finder også bøffer, som er klar til at komme på panden. Prøv Hälsans Köks spinat og osteburger bøffer, som er formet og klar til at komme på panden eller grillen. Du finder også et velsmagende udvalg af pølser, som kan grilles på grillen til sommer. Man behøver ikke gå ned på grillsæsonen, bare fordi man skifter kødet ud med køderstatning.

Som inspiration til lækre opskrifter med køderstatning, kan du gå på jagt i vores intelligente opskrifter. Udvælg en eller flere af de retter du godt kunne tænke dig, og skift så kødet ud med køderstatning. Mere kræver det ikke.

Du finder også forskellige slags plantepålæg til madpakken. De mange køderstatninger har også et godt indhold af protein, så mæthedsfornemmelsen skal du heller ikke være bange for at gå glip af - køderstatningerne smager nemlig ikke kun godt, de mætter også godt!

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af køderstatninger og find dine personlige favoritter, som du kan spise både til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til døren, så du nemt kan spare tid i hverdagen.