Svinekød – bredt sortiment af forskellige udskæringer

Her på Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af alle de mest populære svinekødsudskæringer. Vores dygtige slagter sørger for et altid bredt sortiment af lige det stykke gris, du kunne tænke dig. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for kvaliteten og udvalget af vores svinekød. Derfor kan du vælge dit svinekød fra et bredt udvalg og til faste lave priser.

Vi har både økologisk, frilands- og mange andre varianter af kvalitetssikret svinekød i din online køledisk. Du kan blandt andet få svinefars, svinemørbrad, nakkefilet, saftige svinekoteletter og mange andre udskæringer. Uanset hvad du vælger, er du garanteret en frisk levering lige til døren. Vi leverer nemlig vores kølevarer i helt særlige kølebokse, som holder dit kød friskt og ved den rette temperatur.

Svinekød til grillen, gryden, ovnen og panden

Svinekød er velegnet til mange forskellige retter og til tilberedning på stort set alle måder. Derfor er det også en populær spise i mange af de danske hjem. Svinekød kan bruges i både varme retter og som pålæg.

Du kan vælge at tilberede svinekød på et utal af måder. På de varme sommerdage, hvor du kan tage madlavningen med ud i haven eller på altanen, kan du blandt andet grille sprøde pølser eller en urtefyldt svinemørbrad.

De kolde måneder af året kan du bruge svinekød i forskellige gryderetter, som kan stå og simre hele dagen på komfuret. Du kan også lade dig inspirere af både det kinesiske og vietnamesiske køkken. Prøv blandt andet wok med svinekød, dumplings eller andre spændende retter.

Der er mange af de udskæringer, der er på grisen, som egner sig godt til, hvis middagen skal være lidt ud over det sædvanlige. Der findes både ribbenstegen, skinkestegen og svinemørbraden – alle tre er godt svinekød, som egner sig til mange gode retter. Prøv blandt andet ribbensteg med fyldte løg, provence marineret skinkesteg eller sesamstegt svinemørbrad. Mulighederne er mange.

Du kan også vælge at tilberede en flæskesteg på grillen eller i ovnen. Den kan nydes, både når du har gæster, men også dagen efter som pålæg. En flæskestegssandwich vil være et sikkert hit hos hele familien.

Bliv inspireret til mange flere retter med svinekød under vores intelligente opskrifter.