Kalvekød – kun de bedste udskæringer af kalvekød

På Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af de lækreste udskæringer af kalvekød. Kalvekød er mørt og magert og bruges som helten i mange skønne retter. Du finder kalvebryst, kalvemedaljon, hakket kalvekød, kalvesteaks og mange andre lækre varianter af kalvekød i vores sortiment.

Kalvekød bruges i mange forskellige retter. Næsten ligegyldigt hvilket køkken du besøger, om det er det italienske, det danske, det indiske eller det mexicanske køkken, så er kalvekød at finde i mange forskellige retter.

Inspiration til retter med kalvekød

Når det kommer til retter med kalvekød, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Men er din madlavningsfantasi ikke så god, så fortvivl ikke. På Coop.dk MAD kan du få en masse inspiration under vores intelligente opskrifter. Her finder du både forretter, hovedretter og andre lette retter med kalvekød.

Prøv blandt andet hvidløgsfyldt roastbeef eller kalvekoteletter med hvidkål, honning og hjemmelavet pomfritter. Er vejret til det, så tænd op i grillen og grill dit kalvekød. Også her er der et hav af muligheder. Grill en god kalvesteg eller et par gode kalvebøffer. Der er ikke den udskæring af kalvekød, som du ikke kan grille på grillen. Prøv grillede fyldte kalveruller. Når du alligevel har tændt op i grillen, så skær nogle sprøde grøntsager til grillen, som du kan servere sammen med dit kalvekød.    

Garanti for kvalitet

Når du køber dit kalvekød hjemmefra på Coop.dk MAD, er du garanteret god kvalitet og masser af velsmag. Vi har nemlig et bredt udvalg af kalvekød fra de bedste producenter rundt om i Europa. Ligeledes finder du også kun de bedste udskæringer i vores sortiment.

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi din bestilling direkte til din hoveddør. Så spar dig selv noget tid og få leveret dit kalvekød direkte til døren. Vi garanterer en velsmagende levering, så du kan nøjes med at tænke på tilberedningen af en saftig kalveculotte eller en sprød kalveschnitzel.

Dine varer bliver leveret i specielle kølebokse, som holder dine varer kolde, hvis du ikke er hjemme ved leveringen. På den måde holder dine varer sig friske.