Fjerkræ – Vi har jagtet det gode kød for dig

På Coop.dk MAD har vi altid et stort udvalg af frisk fjerkræ. Fjerkræ er en mager type kød, som kan bruges i mange spændende og populære retter.

Grundet fjerkræets mange tilberednings- og anvendelsesmuligheder, tilbyder vi dig et bredt udvalg, så du kan få lige det, du har lyst til. Her på Coop.dk MAD finder du inspiration til den lette hverdagsmad og den lækre gæstemad med fjerkræ. Fjerkræ er et hit til mange forskellige lejligheder.

I vores sortiment finder du både kylling, and, kalkun, fasan, perlehøne og gås. Køb ind hjemmefra og gør det nemt for dig selv, så du får frisk fjerkræ leveret direkte til døren. Selvom du handler hjemmefra, er du garanteret en frisk levering. Vi leverer nemlig vores kølevarer i helt bestemte bokse, som holder de nødvendige varer kolde og friske.

Inspiration til retter med fjerkræ

Mangler du inspiration til retter med fjerkræ? Find masser af inspiration til nye og velsmagende retter til både frokost og aftensmad, under vores intelligente opskrifter. Prøv blandt andet sesamstegt kylling med spicy grønne bønner, en helstegt kylling i ovnen eller en af de mange andre opskrifter. Mulighederne er mange. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge at tilberede dit fjerkræ både på panden, på grillen, i ovnen eller i gryden.  

Venter du gæster, er fjerkræ et oplagt valg, da der er så mange forskellige muligheder for tilberedning. I vores sortiment finder du også inspiration til, hvad du kan servere til dit udvalgte fjerkræ. Du finder fx et bredt udvalg af grøntsager, som både byder på sprøde grøntsager og kartofler, som er ideelt til fjerkræ. Hertil kan du vælge at lave en hjemmelavet dressing eller sauce. Middagen kan du runde af med lækker is og sorbet  til dessert.

Du finder også et stort udvalg af vin, som går perfekt til fjerkræ.

Vildt fjerkræ til middagsbordet

Der var engang, hvor man selv måtte trække i jagttøjet, når der skulle vildt på middagsbordet. Sådan er det ikke længere. På Coop.dk MAD har vi nemlig et spændende udvalg af vildt fjerkræ, som stadig bliver mere og mere populært at anvende i gryderetter og andre smagfulde retter. Der er mange måder at tilberede vildt kød på, og det kan bruges i stort set alt. Prøv fx at lave en frikadellefars med vildt kød og oplev den intense velsmag, kødet tilfører retten. Vildt kød er nemlig utroligt kraftfuldt i sin smag.

Gå på jagt i Coop.dk MADs sortiment og find inspiration til retter med fjerkræ.