Kød skal være friskt og lækkert

Vi har på Coop.dk MAD et stort udvalg af fersk kød til dig, der sætter pris på høj kvalitet. Med vores brede sortiment af fersk kød og fjerkræ er du garanteret et stort udvalg, af de mest populære udskæringer af saftigt kød til enhver anledning. Lige fra økologisk svinemørbrad til gode bøffer.

Vi sætter en ære i at levere godt kød med god smag i munden ift. både dyrevelfærd og økologi. Vi pakker naturligvis dit kød omhyggeligt, så du altid får leveret velsmagende kød lige til hoveddøren.

Kød til døren

Når du bestiller dit kød på Coop.dk MAD, får du det hele leveret direkte til døren. Vores udvalg af kød giver dig derfor muligheden for at finde netop det kød, der passer til dit middagsbord og slippe for slæbet.

På Coop.dk MAD ønsker vi at give dig den bedste service – også når det gælder vores kød. Det betyder, at du kan få dit kød leveret direkte til døren. Så bliver det ikke nemmere at holde et middagsselskab med mange gæster, hvor tiden kan være knap. Se vores store udvalg af kød på siderne her og bestil online i dag. Du kan trygt stole på kvaliteten.